İkisatır Lezzet Arabası’nı Viaport Marina’ya Park Etti!

İkisatır Lezzet Arabası’nı Viaport Marina’ya Park Etti!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İkisatır Lezzet Arabası’nı Viaport Marina’ya Park Etti!

İkiSatır, misafirlerine hem lezzetli ikramlar hem de keyifli vakit geçirecekleri bir ortam sunmayı hedefliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 3, 2015

Birbirinden lezzetli ızgara et ve köfte çeşitleriyle kısa sürede lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmayı başaran İkiSatır, şimdi de enfes tatlarını hazırladığı ‘lezzet arabası’ ile Viaport Marina’da karşınıza çıkıyor…

Misafirlerine Türk damak tadına uygun yiyecekler sunmayı ilke edinen Global Restoran Yatırımları’nın lezzet tutkunlarıyla buluşturduğu İkiSatır, yeni restoranını Viaport Marina’da hizmete açtı.

Fark yaratan konseptinin en temel unsuru olan ‘lezzet arabası’nı bu kez Viaport Marina’ya park eden (!) İkiSatır, misafirlerine hem lezzetli ikramlar hem de keyifli vakit geçirecekleri bir ortam sunmayı hedefliyor.

“Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası” parolasıyla hizmet veren İkiSatır, menüsüyle de oldukça iddialı! Dört çeşit köfte, altı çeşit ızgara et ve salatanın yanı sıra menüsünde hamburger ve sandviç seçeneklerine de yer veren İkiSatır’ın Viaport Marina şubesinde tüm mutfak operasyonu bu araba içinden yönetiliyor.

İkiSatır aynı zamanda kahvesi ve tatlısıyla da adından söz ettiriyor.

İkiSatır’ın fark yaratan hikayesi…

İkiSatır’ın yaratıcıları, konsepte karar verirken, hem insanların lezzetli ve kaliteli yemek yemesini hem de sevdikleriyle birlikte vakit geçirecekleri özel bir mekan yaratmayı hedeflediler. Misafirlerinin ‘sokaktan kopmadan’ İkiSatır muhabbet edebilecekleri bir mekan yaratmak isteğinden hareketle restoranın da adını İkiSatır koydular.

İkiSatır, sıcak sıcak servisi yapılan lezzetli etleri, dinamik ortamı, güler yüzlü personeliyle uygun fiyat-iyi hizmet dengesini de koruyarak misafirlerine, Acıbadem, Bursa Kent Meydanı ve Viaport’taki restoranlarının ardından, şimdi de Viaport Marina’da hizmet sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT