İş ve Öğle Yemeklerinizin Buluşma Noktası

İş ve Öğle Yemeklerinizin Buluşma Noktası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İş ve Öğle Yemeklerinizin Buluşma Noktası

Agency ile iş ve öğle yemeklerinizi özel fiyat avantajıyla, unutulmaz lezzetler eşliğinde tamamlamak ister misiniz?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 17, 2015

Yenilenen öğle menüsü ve başarılı Şef Yavuz Toktaş’ ın, marifetli ellerinden çıkan, tadına doyamayacağınız birbirinden lezzetli menüler Levent İş Kuleleri’ nin merkezinde sizleri bekliyor. Her zevke hitap eden menüsüyle Agency, farklı tatlarıyla size unutamayacağınız bir ziyafet sunuyor. Mekânın kalitesinden, muhteşem menüsüne kadar her detayın sizin için özel olarak düşünüldüğü Agency’de, sevdiklerinizle beraber keyifli vakit geçirmek ve öğle yemeklerinizi unutulmaz hale dönüştürmek istiyorsanız yerinizi mutlaka ayırtın!

Öğlen yemeklerinizin yeni buluşma adresi!

Açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören Agency, lezzetli öğlen yemeklerinin gözde adresi olmaya devam ediyor. Başarılı Şef Yavuz Toktaş’ ın farklı tat ve sunumlarıyla, öğlen yemeklerinizde lezzet düşkünlerinin vazgeçemediği bu mekânda, Yaprak Bonfile, Robespierre, Chardonnay Tavuk, Kansas Tavuk, Portakallı Keçi Peyniri Salatası, Penne Arabiata, Pancarlı Pappardelle, Penne Patlıcan Mozarella ise denemeniz gereken yeni lezzetler arasında bulunuyor. Hızlı servis ve kaliteli menüsüyle aradığınız her şeyi, öğle mönüsüne özel fiyat avantajıyla Agency’ de bir arada bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT