İş Yemeklerinin Vazgeçilmez Adresi; Kilimanjaro

İş Yemeklerinin Vazgeçilmez Adresi; Kilimanjaro

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İş Yemeklerinin Vazgeçilmez Adresi; Kilimanjaro

Malzemeyi odağında tutan mutfağı, özgün ve sade lezzetleriyle bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiren Kilimanjaro, iş yemekleri için de keyifli bir ortam sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 8, 2019

Şehrin merkezindeki konumu, 110 kişilik kapasitesi, kendine has lezzetleri ve keyifli atmosferiyle öğle saatlerinde iş toplantılarına da ev sahipliği yapan Kilimanjaro, dekorasyonu ve konforuyla fark yaratıyor.

Kilimanjaro menüsünde öne çıkan lezzetler arasında ev yapımı isli kuru et, firik pilavlı çıtır tandır, kağıtta ezine peyniri, tatları ve sunumuyla ön plana çıkarken isli uskumru, dana tartar, muska böreği ve ızgara cibes otu yer alıyor.

Ana yemek alternatiflerinden odun ateşinde kuzu ciğer; Amasya elması ve sumaklı maydanoz salatası ile birlikte sunulurken, çıtır tavuk kalça; semizotu, kuzukulağı, nane, dereotu ve ızgara sebze salatası ile lezzetlendiriliyor. Menünün imza lezzetleri arasında bulunan dana kaburga ve kuzu incikli çıtı milföy, iş yemeklerinin de en çok tercih edilenleri arasında bulunuyor.

Sıcak atmosferi ve konforuyla misafirlerine her zaman özgün lezzetler sunan Kilimanjaro, günün her saatinde misafirlerine özel bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT