İş Yemeklerinin Yeni Adresi Tapasuma

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İş Yemeklerinin Yeni Adresi Tapasuma

Tapasuma’nın kendine ait teknesi, gün ortasında zaman kaybını engelleyip, trafiği de sorun olmaktan çıkartıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 13, 2013

İstanbul’un lezzet hayatının en özel adreslerinden Tapasuma; iş dünyasının profesyonellerine yönelik öğle yemekleri servisine başladı... Benzersiz boğaz manzarası eşliğinde günün yoğun temposuna kısa bir ara vermek ya da yemekli iş toplantılarınız için tercih edebileceğiniz Tapasuma’nın kendine ait teknesi, gün ortasında zaman kaybını engelleyip, trafiği de sorun olmaktan çıkartıyor.

Deneyimli Şef Gökay Çakıroğlu ve ekibinin hazırladığı Business Lunch menü, a la carte menüye ek olarak 12.00-14.30 saatleri arasında servis ediliyor. Tapasuma klasiği olan “Soğuk Tapa Üçlemesi” ile başlayan ilk yemekte kuzu gerdan rulosu, marine levrek fileto ve vişneli yaprak sarma yer alıyor. Ardından “Levrek Izgara” ya da kırmızı et düşkünlerine baharatlı keşkek püresi, hurma, kayısı, mürdüm eriği ve kekikli kuzu sos ile servis edilen “Fırınlanmış Kuzu İncik” servis ediliyor. Tatlı olarak da “Geleneksel Puding Üçlemesi” var. Gülsulu su muhallebisi, dondurmalı orman meyveleri peltesi ve sakızlı fırın sütlaç.

Tüm bu lezzetler, 1 kadeh yerli şarap ve sınırsız çay kahve ile 70 TL’ye servis edilirken yoğun iş temponuza 45 dakikalık bir ara vererek öğlen yemeğinizi şenlendirin. Tadı damağınızda kalacak bir menü ve muhteşem deniz manzarası ile öğlen yemeğiniz sonrasında güne kaldığınız yerden, zinde ve enerji depolamış olarak devam edeceksiniz.

www.tapasuma.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT