IST TOO Restoran’da Yiyebildiğin Kadar Sushi Artık Haftanın İki Günü

IST TOO Restoran’da Yiyebildiğin Kadar Sushi Artık Haftanın İki Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri IST TOO Restoran’da Yiyebildiğin Kadar Sushi Artık Haftanın İki Günü

Birbirinden lezzetli sushiler, Boğaz’ın muhteşem manzarasının eşliğinde her Çarşamba ve Perşembe, 18.00 ve 22.00 saatleri arasında sushi severlerleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2023

Boğaza nazır konumuyla dünya mutfağının en iyi örneklerini sunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da yer alan IST TOO Restoran’ın keyifli atmosferinde, misafirlerin vazgeçilmezi olan “All You Can Eat Sushi” (Yiyebildiğin Kadar Sushi) konsepti artık haftada 2 gün sunuluyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Boğaz’a açılan giriş katında yer alan ve gastronomi tutkunlarını farklı kültürlerin gurme tatlarıyla buluşturan IST TOO Restoran’ın büyük ilgi gören konsepti “Yiyebildiğin Kadar Sushi” artık haftanın iki günü sunuluyor. Birbirinden lezzetli sushiler, Boğaz’ın muhteşem manzarasının eşliğinde her Çarşamba ve Perşembe, 18.00 ve 22.00 saatleri arasında sushi severlerleri bekliyor.

Bu özel deneyimde misafirler, Japon mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan ve taptaze malzemelerle hazırlanan sushilerin tadını çıkarırken benzersiz bir deneyim yaşayacaklar. “Yiyebildiğin Kadar Sushi” konsepti kapsamında servis edilen özel sushiler arasında California Roll, Philadelphia Roll, Crazy Salmon Roll, Vegan Roll, Prawn ve Sea Bass Tempura gibi lezzetlerin yanı sıra ashimi çeşitleri de bulunuyor. Ayrıca Uzak Doğu mutfağı lezzetlerinden Miso Çorbası ve Edamame Fasülyesi de misafirleri bekliyor.

Sushi Şefi Mustafa Tekeci ve ekibinin hazırladığı “Yiyebildiğin Kadar Sushi” kapsamında misafirlere sunulacak sınırsız sushinin yanı sıra; Türkiye’nin önde gelen yabancı şeflerinden, Shangri-La Bosphorus, Istanbul Executive Şefi Giovanni Terracciano’nun IST TOO için hazırladığı Türk ve Dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı geniş à la carte menüsü de öğle ve akşam yemeği buluşmalarına yepyeni bir soluk getiriyor. Tüm bunların yanı sıra Shangri-La Bosphorus, Istanbul, birbirinden yetenekli miksolojistler tarafından hazırlanan lezzetli kokteylleri ile misafirlerini iş çıkışı şehrin karmaşasından uzaklaşarak günün yorgunluğunu atmaya davet ediyor.

“Yiyebildiğin Kadar Sushi” konsepti hakkında bilgi almak isteyen misafirler reservations.slib@shangri-la.com adresine e-posta atabilir; rezervasyon için ise +90 212 275 88 88’i arayabilir, www.shangri-la.com/tr/istanbul/shangrila/ adresini ziyaret edebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT