İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Yeni Lezzet Durakları ile Tanıştınız mı?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Yeni Lezzet Durakları ile Tanıştınız mı?

Türk ve Dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini, geleneksel Türk konukseverliğiyle birleştiren BTA Catering, sizleri İstanbul Atatürk Havalimanı’nın yeni lezzet duraklarını keşfe davet ediyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 15, 2011

15.07.2011

Türk ve Dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini, geleneksel Türk konukseverliğiyle birleştirerek 11 yıldan bu yana, TAV Havalimanları’nda yolculara, konforu ve güvenliği temel alan çağdaş hizmet anlayışı sunan BTA Catering, sizleri İstanbul Atatürk Havalimanı’nın yeni lezzet duraklarını keşfe davet ediyor…

İsterseniz sokak kültürünün vazgeçilmez tatlarını bir araya getiren Kantin’de hızlıca bir şeyler yiyebilir, isterseniz Anadolu mutfağının özel tatlarını buluşturan lezzet seçkisi Tadında Anadolu’da ya da iç hatların tek ala carte mekanı Greenport’ta kendinize ziyafet çekebilirsiniz… Zengin unlu mamul, sandviç ve pasta çeşitleriyle farklı bir deneyim sunan Cakes & Bakes ise en leziz tatlarla çay saatinde sizi bekliyor!

Bilintur, Tepe ve Akfen ortaklığıyla, 1999 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali içerisindeki yiyecek ve içecek operasyonunu yürütmek üzere kurulan, Temmuz 2010’da ise İç Hatlar Terminali’ni resmi olarak devralan BTA Catering; yolculukları lezzetle başlatma ve yolcuların seyahatlerinden daha çok keyif almalarını sağlama misyonu doğrultusunda İç Hatlar’da 7, Dış Hatlar’da ise 8 yeni lezzet durağını, hayata geçirdi.

Her bütçeye uygun, zengin menü seçeneği olan çok şık, kaliteli ve yüksek standartları ile yolcuları ağırlayan yeni lezzet durakları; her zevke ve beğeniye hitap eden eşsiz tatlarını, keyifli bir yolculuk öncesi beğeninize sunacak.

Yolcuların istek ve talepleri doğrultusunda, Türkiye’ye has değerlerin ve Türk yemek kültürünün en iyi örneklerinin zengin menülerle sunulduğu, değişen dünya mutfak trendlerini yansıtan, yeni lezzet duraklarında; geleneksel Türk misafirperverliği ile tüm konuklar, Türk mutfağının yanı sıra İtalyan, Uzakdoğu, Meksika ve Amerika mutfağından özel lezzetlerle ağırlanıyor.

Dünya çapında sektördeki trendleri ve üretim teknolojilerini takip ederek, yeni tarif ve reçeteler üreterek kendini sürekli yenileyen BTA Catering, sürdürülebilir gelişim ve değişim hedefi ile yolculara her gün farklı tat ve menüler sunuyor. Siz de İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki ‘Yeni Lezzet Durakları’ ile tanışmaya hazır mısınız?

İç Hat Terminali:

Kantin: Sokak kültürünün vazgeçilmez tatlarını bir araya getiriyor. Nezih bir ortamda yolculara hizmet verilen self service bir mekan. Islak hamburgerden, goralıya, ayvalık tostundan dönere kadar aklınıza gelebilecek her türlü büfe ürünü bulmak mümkün. Mönüsünde sandviç, unlu mamüller ve tatlılar da yer alıyor.

Kokpit: Sandviç, unlu mamüller ve içecek hizmetleri sunan Kokpit Cafe, zamanı kısıtlı olan yolculara yönelik bir konsepti ortaya koyuyor.

Greenport: Brasserie tarzındaki Greenport, iç hatların tek ala carte mekanı olarak hizmet veriyor.

Tadında Anadolu: Tadında Anadolu adlı mekan ile yolcuların Anadolu mutfağından birbirinden özel tatlara ulaşması hedefleniyor. Tadında Anadolu’da birbirinden lezzetli yemek seçenekleri self servis olarak sunuluyor. Erişte’den reçellere, Zeytinyağlarından, bal, lokum ve şekerlemelere kadar birçok doğal ve Türk kültürünü yansıtan ürünün satışa sunulduğu bölümde ise seyahate çıkmadan önce yolcuların hediyelik ürün unutma sorununa yeni bir çözüm getiriliyor.

Cakes& Bakes: Kalite ve lezzeti birleştiren Cake&Bakes, özenle hazırladığı yüzlerce tadı en taze hali ile beğeniye sunuyor. Ayrıcalıklı zengin unlu mamül, sandviç ve pasta çeşitleri yolculara uçuş öncesi farklı bir deneyim yaşatıyor.

Dış Hat Terminali:
Quick Asia: Quick Asia, ilk kez Çin Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini dış hatlardaki yolcularla buluşturuyor. Çin Mutfağı’nın sıcak ve soğuk yemeklerini keşfetmek için ideal bir mekan olan Quick Asia’da servis saat 10.00’da başlıyor, 22:30’a kadar devam ediyor. Mönüsünde noodle çeşitleri, sushi çeşitleri, wonton, çorba, çin böreği gibi Uzakdoğu’nun gözde yemekleri yer alıyor.

Sweet Delights: Sweet Delights, cinnemon rolls, çikolata şelalesi, pastalar, dondurulmuş yoğurt, waffle gibi tatlılarının yanında mikshake ve smoothie içecekleri dahil yolcuları son derece mutlu edecek bir mönüye sahip.

Turcuisine: Türk mutfağını sevenlerin gözdesi olmaya aday ‘Turcuisine’de salatalar, zeytinyağlılar, geleneksel ev yemekleri, pide döner, lahmacun, kuru patlıcan dolması ve Türk tatlıları seçeneklerden sadece bazıları.

Cakes&Bakes: Kalite ve lezzeti birleştiren Cake&Bakes, özenle hazırladığı yüzlerce tadı en taze hali ile beğeniye sunuyor. Ayrıcalıklı zengin unlu mamül, sandviç ve pasta çeşitleri yolculara uçuş öncesi farklı bir deneyim yaşatıyor.

BTA Catering
Adres: Atatürk Havalimanı İstanbul
Telefon: 0212 463 30 00
E-mail: 0212 465 50 50

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT