İstanbul`daki Meksikalı Ranchero`dan Bağımsızlık Kutlaması

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul`daki Meksikalı Ranchero`dan Bağımsızlık Kutlaması

Ranchero Nişantaşı’ndaki şubesinde, Dünya tarihine yön veren Aztek ve Maya uygarlıklarının beşiği Meksika’nın Bağımsızlık Günü için bir kutlama partisi organize ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 9, 2011

09.09.2011

İstanbulluları gerçek Meksika yemeği ile tanıştıran Ranchero Restaurant, Nişantaşı’ndaki Reasürans Çarşısı içinde yer alan şubesinde, Dünya tarihine yön veren Aztek ve Maya uygarlıklarının beşiği Meksika’nın Bağımsızlık Günü için bir kutlama partisi organize ediyor. Kültürü, insanlarının sıcaklığı, misafirperverlikleri, aile yapıları ve binlerce yıllık lezzetleriyle Türk toplumuna oldukça benzeyen Meksika halkının bağımsızlık coşkusuna ortak olmak isteyen herkes, DJ Volkan Usen ve gerçek yerel lezzetler eşliğinde 15 Eylül 2011 Perşembe akşamı Nişantaşı Ranchero’da düzenlenecek kutlama partisine katılabilir…

Meksika’nın renkli lezzetlerini İstanbul’a taşıyan ve “Gerçek Meksikalıların elinden çıkan gerçek Meksika lezzetleri” sloganıyla 2005 yılından beri Bağdat Caddesi’nde hizmet veren Ranchero Restaurant, geçtiğimiz sene Nişantaşı Reasürans Çarşısı içinde açtığı şubesinde, anlamlı bir kutlamaya ev sahipliği yapıyor. Gerek işletmecilerinin Meksikalı&Türk bir aile olması, gerekse sahip olduğu ambiyansı, dekorasyonu ve sunduğu orjinal lezzetleriyle “Meksikalı” kimliğini sürekli yansıtan Ranchero, 15 Eylül Perşembe günü Okyanus ötesinde yaşanacak olan bağımsızlık sevincini, İstanbul’a taşıyacak. Mekan, düzenleyeceği kutlama partisi ile başta İstanbul’daki Meksikalılar olmak üzere, tüm müdavimlerini, bu sıcak ülkenin bağımsızlık coşkusuna ortak etmeyi planlıyor.

Ranchero Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT