İstanbul Gecelerinin Yeni Sahibi 360istanbul East’ten Pırıltılı Merhaba!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul Gecelerinin Yeni Sahibi 360istanbul East’ten Pırıltılı Merhaba!

360 Entertainment Group’un ünü tüm dünyaya yayılan 360istanbul konsepti, şehrin iddialı oteli DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’nın terasında görkemli bir açılış partisi ile misafirlerine merhaba dedi!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 12, 2011

12.07.2011

360 Entertainment Group’un ünü tüm dünyaya yayılan 360istanbul konsepti, Beyoğlu ve Suada Club’dan sonra şehrin iddialı oteli DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’nın terasında görkemli bir açılış partisi ile misafirlerine merhaba dedi! WE Party’nin izleyenlere parıltılı bir performans sunduğu gecenin gözdesi Anadolu yakasının eşsiz manzarası oldu. Seçkin bir davetli topluluğu ve birçok ünlü ismin katılımı ile gerçekleştirilen açılış, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

360 Entertainment Group’un yeni mekanı 360istanbul East, seçkin bir davetli topluluğunun katılımı ile kapılarını açtı. Gecede sahne alan WE Party grubu, ünlü İspanyol Sanat Yönetmeni Victor Pallas’ın tüm yaratıcılığını konuşturduğu koreografileri ile uzun süre hafızalardan çıkmayacak performanslar sergiledi. Ünlü modacılar Zeynep Tunuslu ve Hakan Akkaya ile Derin Sarıyer, Daniel Stork gibi ünlü simaların da katıldığı gecede hem havuz başında, hem de iç mekanda eğlenceler saatlerce devam etti.

İstanbul yeme-içme ve eğlence hayatının vazgeçilmez adresi 360istanbul’un ödüllü konsepti gibi 360istanbul East de, Anadolu yakasında İstanbul’un en iyi mekanları arasına gireceğinin sinyalini verdi. 360istanbul East, Anadolu yakasının bugüne kadar görmeye alışık olmadığımız güzellikteki manzarasını seyrediyor. Yıllardır lezzetli yemek, kaliteli hizmet ve manzara ile süslenen 360istanbul’un kendine özgü konseptlerinin tamamına sahip olan 360istanbul East, minimal değişikliklerle kendi tarzını yansıtıyor. Terasında bulunan havuz ve açık hava barı ile de yaz aylarında İstanbul’u bırakamayanlara muhteşem bir ambiyans sunuyor.

360istanbul East, 360istanbul’un beğenilen dizaynına sadık kalınarak bazı noktalarda farklılaştırılan tasarımı ile dikkat çekiyor. Ünlü mimar Ufuk Alparslan’ın imzasını taşıyan mekanda tüm ayrıntılar düşünülerek, terasta bulunan havuzun çekim gücünden de faydalanılıyor. 360istanbul East, havuz başı, teras ve kapalı alan olmak üzere üç bölümde yemek düzeninde aynı anda 250 kişiye servis veriyor.

360istanbul East, misafirlerine birçok konsepti aynı gece içinde yaşatırken özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde dünyanın farklı köşelerinden gelen performans sanatçıları, DJ ve vokalistler ile muhteşem eğlencelere de imza atmaya hazırlanıyor.

360istanbul East
Adres: Çandarlı Sok. Ekşioğlu Plaza No: 7 Kat: 2 Daire: 16 Ataşehir İstanbul
Telefon: 0216 572 00 60
E-mail: info@pride-pr.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT