İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika Lezzetleriyle Karşılıyor

İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika Lezzetleriyle Karşılıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika Lezzetleriyle Karşılıyor

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de dünya lezzetleri etkinlikleri 11-25 Eylül tarihleri arasında Meksika mutfağı ile devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 6, 2017

İstanbul Marriott Hotel Şişli bu sene sonbaharı kökleri Aztek ve Mayalara kadar uzanan Meksika lezzetleriyle karşılıyor. Marriott Casa Magna Cancun’dan usta şef Kelvin Rances Magallanes 11-25 Eylül tarihleri arasında Meksika’ya özel yemekleri Marriott Şişli’nin ferah ve keyifli restoranı The Dish Room’da İstanbullular için hazırlayacak. Menünün öne çıkan tatları arasında, Avokadonun anavatanından orijinal tarifiyle, acı oranı damak tadınıza göre ayarlanan taptaze guacamolenin yanı sıra, geleneksel tortilla çorbası ve yine Meksika’ya özel salsa ve mole soslarının eşlik ettiği birbirinden lezzetli ana yemekler yer alıyor.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de dünya lezzetleri etkinlikleri 11-25 Eylül tarihleri arasında Meksika mutfağı ile devam ediyor. Kökleri Aztek ve Mayalara kadar uzanan sıra dışı tariflerle benzersiz tatlar sunan Meksika mutfağı aynı zamanda meraklılarını zengin bir tarih ve kültür yolculuğuna da çıkartıyor.

Marriott Casa Magna Cancun’dan Meksikalı usta şef Kelvin Rances Magallanes İstanbullular için özel olarak oluşturduğu menüyü Marriott Şişli’nin keyifli restoranı The Dish Room’un ferah atmosferinde meraklılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Avokadonun anavatanından Azteklere uzanan orijinal tarifiyle, acı seviyesi damak tadınıza göre ayarlanarak ev yapımı mısır cipsi ile taze taze servis edilen enfes guacamole menüde öne çıkan başlangıç alternatiflerinden bir tanesi. Sonbaharda içinizi ısıtacak Meksika’ya özel çorbalara da menüde yer veriliyor. Tarihin derinliklerinden günümüze kadar gelen Tortilla çorbası kesinlikle denemeye değer. Meksika’nın meşhur kakao tarlalarında yetişen kaliteli kakao çekirdekleriyle üretilen gerçek çikolatadan yapılan Mole sosu bu mutfağın sembol lezzetlerine damgasını vuran benzersiz bir lezzet. Yetenekli şefin mole ve salsa soslarıyla hazırladığı spesiyaller de bu özel menünün Meksika dışında her zaman tadamayacağınız ana yemek alternatiflerinden sadece bazıları…

Marriott Şişli’de Meksika mutfağından orijinal tatlara eşlik etmek üzere yine Meksika kültürünün vazgeçilmez içecekleri alkollü ve alkolsüz olarak misafirlerin beğenisine göre hazırlanıp servis ediliyor.

11-25 Eylül tarihleri arasında The Dish Room Restoran’da bu leziz yemek ziyafetine katılmak isteyen herkes rezervasyon yaptırmak için 0 (212) 375 01 00 no’lu telefondan, info.marriottsisli@marriott.com email adresinden ya da @marriottsisli Facebook hesabından otele ulaşabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT