İstanbul'un Büyüleyici Manzarasına Açılan Pencere; Sky Karaköy

İstanbul'un Büyüleyici Manzarasına Açılan Pencere; Sky Karaköy

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul'un Büyüleyici Manzarasına Açılan Pencere; Sky Karaköy

Sky Karaköy, İstanbul’un tüm güzelliğini bambaşka bir bakış açısıyla deneyimlemek isteyenleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 23, 2021

Tarihi Yarımada, Galata Kulesi, Adalar, Haliç, Kız Kulesi ve Boğaz’ı kapsayan muhteşem manzarasına hakim Sky Karaköy, yeni sezonda da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. JW Marriott İstanbul Bosphorus’un teras katında hizmet veren ve Emre Ergani’nin imzasını taşıyan mekan, enfes atıştırmalıkları ve birbirinden lezzetli kokteylleriyle İstanbul’a bu yaz yeni bir soluk getirecek.

İstanbul’un unutulmaz manzarasını sonsuz bir mavilikle buluşturan Sky Karaköy, kısa sürede şehrin en iddialı mekanları arasında yerini aldı. Şehrin tarihi ve ikonik tüm önemli yapılarını 360 derece ve kuşbakışı görebileceğiniz Sky Karaköy bu yaz İstanbul’u yeniden keşfetmek isteyenlerin buluşma noktası haline gelecek.

Yiyecek ve içecek danışmanlığını sektörün deneyimli ismi Emre Ergani’nin imzasını taşıyan Sky Karaköy, İstanbul’un tüm güzelliğini bambaşka bir bakış açısıyla deneyimlemek isteyenleri bekliyor.

SKY KARAKÖY’DE GÖKYÜZÜ ŞİMDİ DAHA SINIRSIZ
Akşamüstü buluşmalarının büyüleyici adresi Sky Karaköy, kusursuz manzarasının yanı sıra uluslararası tecrübeye sahip bar ekibinin özenle hazırladığı; Why Did You Do It, Black Is Basic, No Love Lost adındaki lezzetleri kokteylleri ve rafine lezzetlerden oluşan Arançini topları, Corn Dogs ve Bao gibi enfes atıştırmalıklarıyla misafirlerine doyumsuz bir İstanbul keyfi yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT