İstanbul’un En Yeni Mekanı M-art Etiler’de Açılıyor

İstanbul’un En Yeni Mekanı M-art Etiler’de Açılıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’un En Yeni Mekanı M-art Etiler’de Açılıyor

Her yemeğe ve her damak tadına uygun farklı tatların olduğu zengin kokteyl menüsü sunan M-art, Dünya mutfağından rafine bir seçki ile tasarlanan menüsünün yanı sıra, geniş sarap kavıyla da dikkat çekiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 24, 2021

Dünya mutfağının en yeni temsilcisi M-art, 24 Eylül Cuma günü Etiler’de açılıyor. Şehrin göbeğinde, yeşillikler içinde şehirden bir kaçış noktası yaratan M-art; Dünya mutfağının en iyi örneklerini sunan menüsü, zengin kokteyl seçenekleri ve şehrin merkezindeki sürpriz konumu ile misafirlerine lezzet dolu bir deneyimin kapılarını açıyor.

İstanbullular, açıkhava ve yemyeşil bir doğanın tadını sonuna kadar çıkacakları yepyeni bir mekana kavuşuyor. Etiler Nispetiye Mahallesi’nde, yemyeşil bir parkın içinde açılan M-art, eşsiz konumuyla yepyeni bir kaçış noktası yaratıyor. Dünya mutfağının en güzel örneklerini sunan menüsüyle de dikkat çeken M-art; açık ve kapalı alanı ile sakin ve huzurlu bir ortamda, eşsiz bir ambiyans eşliğinde, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günün her saati konuklarını bekliyor.

Zengin Kokteyl Menüsü
Her yemeğe ve her damak tadına uygun farklı tatların olduğu zengin kokteyl menüsü sunan M-art, Dünya mutfağından rafine bir seçki ile tasarlanan menüsünün yanı sıra, geniş sarap kavıyla da dikkat çekiyor.

Çocuklu Aileler İçin Alternatif
Etiler’de kargaşadan uzak, sakin ve şık bir adres olan mekan, sadece akşam yemeklerinde değil, öğlen yemeklerinde de iyi yemek ve kaliteli şarap isteyenlerin ilk tercihlerinden olma iddiasında. Özellikle iş yemekleri ve toplantılar için izole masa seçenekleri de sunan M-art’ın menüsünde mevsiminde yetişmeyen hiçbir ürün ve konserve, kurutulmuş ve dondurulmuş hiçbir malzeme kullanılmıyor.

Oldukça genç ama eğitimli ve deneyimli bir mutfak ekibine sahip olan M-art, mekanın açık alanında yer alan oyun alanı ile çocuklu ailelere de hitap ederek alternatif mekan arayışına cevap veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT