İstanbul’un Merkezinde Keyifli Bir Ege Akşamı

İstanbul’un Merkezinde Keyifli Bir Ege Akşamı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’un Merkezinde Keyifli Bir Ege Akşamı

İstanbul’da keyifli bir Ege akşamı yaşamak isteyenlerin tercihi ise Grand Hyatt İstanbul'un gizli bahçesinde misafirlerini ağırlayan Grasidi Gastro Garden…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 7, 2022

Ege esintisini şehre taşıyan Grasidi Gastro Garden, sıcak yaz akşamlarında Grand Hyatt İstanbul'un gizli bahçesinde misafirlerini bekliyor.

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Harbiye’de yer alan Grand Hyatt İstanbul, konaklama seçeneklerinin yanı sıra restoranları ve seçkin lezzetleriyle de farklı damak zevklerine benzersiz deneyimler sunuyor. İstanbul’da keyifli bir Ege akşamı yaşamak isteyenlerin tercihi ise Grand Hyatt İstanbul'un gizli bahçesinde misafirlerini ağırlayan Grasidi Gastro Garden…

Yaz aylarında haftanın her günü 19:00 – 00:00 saatleri arası hizmet veren Grasidi Gastro Garden, soğuk ve sıcak mezelerin yanı sıra geniş menüsü ve tatlı seçenekleriyle Ege ruhunu İstanbul’a getiriyor.

Tamamı açık alanda 60 kişi kapasiteyle hizmet sunan Grasidi Gastro Garden, keyifli akşam yemeklerinin yanı sıra özel davetlere de ev sahipliği yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT