İtalyan Lezzetleri IZAKA Restaurant&Bar Lounge’ta

İtalyan Lezzetleri IZAKA Restaurant&Bar Lounge’ta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İtalyan Lezzetleri IZAKA Restaurant&Bar Lounge’ta

İtalyan lezzetleri IZAKA yorumuyla CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 5, 2019

‘2019 Lezzet Yılı’ kapsamında her ay farklı kokteyller ve farklı bir ülkenin imza yemeğini misafirleriyle buluşturan CVK Park Bosphorus İstanbul, 21-22-23 Mart’ta ‘Sapori İtaliani’ günlerinde İtalyan mutfağının en güzel örneklerini IZAKA Restaurant&Bar Lounge’a taşıyor.

Boğaz manzarasıyla şehrin en iyi teras restoranlarından biri olan IZAKA Restaurant&Bar Lounge’ın İtalyan menüsünde başlangıç olarak deniz yosununa sarılmış somon carpaccio; kapari ve parmesanla servis edilen İtalyan mezesi Vitello Tonnato yer alıyor. Safran ve fındık soslu enginarlı lazanya; balbakabaklı ve gorgonzola peynirli risotto ara sıcaklarda damaklarda unutulmayacak tatlar bırakıyor.

Vişneli ve limonlu sorbe seçeneklerinin bulunduğu menüde ana yemek olarak ton balığı steak ve kremalı polenta eşliğinde kuzu sırtı yer alıyor. İtalyan turtası Orman meyveli crostata ile Sicilya mutfağının en çok bilinen geleneksel lezzeti cannoli ise İtalyan mutfağına olan tutkunuzu daha da pekiştirmenize yardımcı oluyor.

Siz de Executive Şef Eyüp Çevik’in imzasını taşıyan İtalyan menüsüyle İtalyan lezzetlerinin muhteşem uyumunu IZAKA Restaurant&Bar Lounge’ta deneyimleyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT