Izaka'da Özel Kuşkonmaz Lezzetleri

Izaka'da Özel Kuşkonmaz Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Izaka'da Özel Kuşkonmaz Lezzetleri

Izaka Restaurant sayısız faydasıyla mevsimin en gözde lezzeti ‘kuşkonmaz’ için hazırladığı özel menü, meraklılarını bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 17, 2019

Kuşkonmazın en taze haliyle raflarda yerini aldığı Nisan ayının ikinci haftasından itibaren sunulacak menüde; farklı damak tatlarına hitap eden 4 farklı tarif, deneyenlere unutulmaz bir lezzet şöleni vadediyor.

CVK Park Bosphorus Hotel’in terasında konumlanan zengin menüsü ve panoramik Boğaz manzarasıyla dikkat çeken restoranı IZAKA, mevsime özel hazırladığı menüleriyle konuklarına leziz sürprizler sunmaya devam ediyor. Bahar mevsiminin sunduğu en özel ve sağlıklı tatlardan biri olan kuşkonmaz, Nisan ayının ikinci haftasından itibaren IZAKA Restaurant & Bar ‘da deneyimli Executive Chef Eyüp Çevik’in hazırladığı özel ‘kuşkonmaz menüsü farklı lezzetler keşfetmek isteyenleri bekliyor.

Kuşkonmaz menüsü’nde;Kremalı kuşkonmaz çorbasıyla yapılan başlangıç, kuşkonmaz risotto üzerinde deniz kereviti ve kuşkonmaz beğendisi üzerinde ızgara somon balığı ile devam ediyor. Son olarak akça ağaç şurubu ile karamelize edilmiş kuşkonmaz ve taze çilekli sabayon ile lezzet yelpazesi tamamlanıyor.

IZAKA Restaurant & Bar Lounge, kuşkonmazın yanı sıra Nisan boyunca Ege ve Akdeniz’in değerli balıklarından kırlangıcı da birbirinden özel tarifleriyle lezzet tutkunlarıyla buluşturacak. Kırlangıç buğulama, Kırlangıç şiş, mantarlı kırlangıç güveç, kırlangıç kavurma Şefin özel tarifleriyle unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT