
Devamını Oku
Izaka Restaurant sayısız faydasıyla mevsimin en gözde lezzeti ‘kuşkonmaz’ için hazırladığı özel menü, meraklılarını bekliyor.
Yorumlar:
Kuşkonmazın en taze haliyle raflarda yerini aldığı Nisan ayının ikinci haftasından itibaren sunulacak menüde; farklı damak tatlarına hitap eden 4 farklı tarif, deneyenlere unutulmaz bir lezzet şöleni vadediyor.
CVK Park Bosphorus Hotel’in terasında konumlanan zengin menüsü ve panoramik Boğaz manzarasıyla dikkat çeken restoranı IZAKA, mevsime özel hazırladığı menüleriyle konuklarına leziz sürprizler sunmaya devam ediyor. Bahar mevsiminin sunduğu en özel ve sağlıklı tatlardan biri olan kuşkonmaz, Nisan ayının ikinci haftasından itibaren IZAKA Restaurant & Bar ‘da deneyimli Executive Chef Eyüp Çevik’in hazırladığı özel ‘kuşkonmaz menüsü farklı lezzetler keşfetmek isteyenleri bekliyor.
Kuşkonmaz menüsü’nde;Kremalı kuşkonmaz çorbasıyla yapılan başlangıç, kuşkonmaz risotto üzerinde deniz kereviti ve kuşkonmaz beğendisi üzerinde ızgara somon balığı ile devam ediyor. Son olarak akça ağaç şurubu ile karamelize edilmiş kuşkonmaz ve taze çilekli sabayon ile lezzet yelpazesi tamamlanıyor.
IZAKA Restaurant & Bar Lounge, kuşkonmazın yanı sıra Nisan boyunca Ege ve Akdeniz’in değerli balıklarından kırlangıcı da birbirinden özel tarifleriyle lezzet tutkunlarıyla buluşturacak. Kırlangıç buğulama, Kırlangıç şiş, mantarlı kırlangıç güveç, kırlangıç kavurma Şefin özel tarifleriyle unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatacak.
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.