Izaka Restaurants’tan Ramazan Ayına Özel Dört Farklı İftar Menüsü

Izaka Restaurants’tan Ramazan Ayına Özel Dört Farklı İftar Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Izaka Restaurants’tan Ramazan Ayına Özel Dört Farklı İftar Menüsü

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un en üst katında yer alan Izaka Restaurants, Ramazan ayına özel hazırladığı dört farklı iftar menüsüyle lezzet farkını ortaya koyuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2017

Panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasına sahip olan Izaka Restaurants, misafirleri için birbirinden lezzeti iftar menüsü seçenekleri hazırladı. Otelin deneyimli Executive Chef’i Eyüp Çevik tarafından hazırlanan ve Ramazan ayı boyunca servis edilecek olan iftar menüleri hem göze hem de damaklara hitap ediyor. 

Misafirlerini her zaman en lezzetli tatlarla buluşturan Izaka Restaurants, İstanbul’un en büyük teras katında iftar keyfi sunuyor. Dört farklı iftar seçeneğiyle konuklarını ağırlayan Izaka Restaurants’ın ilk menüsünde, beyaz peynir, kaşar peyniri, hurma, kurutulmuş meyveler, petek bal gibi masanızı süsleyen serpme lezzetlerden sonra “Ezogelin Çorbası”, yoğurt sosu eşliğinde “Peynirli ve Baharatlı Su Böreği” sunuluyor. Hemen ardından servis edilen lavaş, ızgara domates, biber ve bulgur pilavı ile “Mangalda Tavuk Şiş” ağızlarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Menü, vanilyalı dondurma ile ikram edilen “Fıstıklı Güllaç” ile son buluyor.

İkinci iftar menüsünde yine masanıza hoş bir tat katan serpme lezzetlerden sonra “Mercimek Çorbası” ve yoğurt sosu eşliğinde “Kuru Patlıcan Dolma”sı servis ediliyor. Izgara domates ve biber ile sunulan “Hünkar Beğendi” menünün imza lezzeti olarak ön plana çıkarken hemen ardından ikram edilen “Fıstıklı Tel Kadayıf”ın eşsiz tadıyla sonlanıyor. 

Birbirinden zengin serpme lezzetlerin bulunduğu üçüncü iftar menüsünde başlangıç olarak “Kıymalı Tarhana Çorbası” ara sıcak olarak ise “İçli Köfte” sunuluyor. Adana kebap, fıstıklı kebap, çöp şiş, kuzu pirzola, lavaş, ızgara domates, biber ve bulgur pilavı ile hazırlanan “Halep İşi Ocak Başında Sıralı Et” ağızlarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Bu güzel yemeklerin ardından servis edilen “Ramazan Baklava Tabağı” ise taze manda kaymağı ile sunuluyor ve yemeğinizi tatlı bir sonla bitirmenizi sağlıyor.  Balık severlerin damak tadına göre hazırlanan dördüncü iftar menüsü çok özel serpme lezzetlerle başlıyor. “Balıklı Paçanga Böreği” ve “Mısırlı Göbek Salatası”lezzetleriyle devam eden menüde ana yemek olarak körpe roka yaprakları, kumpir patates ve limon eşliğinde servis edilen “Mangalda Deniz Levreği” sunuluyor. Bu yaratıcı menü “Kireçte Kabak Tatlısı” ile son buluyor. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT