Izaka Terrace Geleneksel Lezzetler ile Ramazan Ayını Karşılıyor

Izaka Terrace Geleneksel Lezzetler ile Ramazan Ayını Karşılıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Izaka Terrace Geleneksel Lezzetler ile Ramazan Ayını Karşılıyor

Izaka Terrace; Ramazan ayında misafirlerini geleneksel lezzetlerden oluşan iftar menüsüyle ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2023

Eşsiz boğaz manzarası ve şıklığıyla şehrin ayrıcalıklı buluşma mekânlarından biri olan Izaka Terrace; Ramazan ayında misafirlerini geleneksel lezzetlerden oluşan iftar menüsüyle ağırlıyor.

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Terrace, bu yıl geleneksel lezzetlerini çağdaş yorumlarla iftar sofralarına taşıyor. On bir ayın sultanını bereketi ile karşılayan Izaka Terrace, Ramazan ayına özel zengin menüsü ve fasıl müziği ile iftar sohbetlerini uzun soluklu keyfe dönüştürüyor.

Misafirlerine fasıl müziği eşliğinde muhteşem Boğaz manzarasında keyifli bir iftar akşamının yanı sıra damakta hoş tatlar bırakacak lezzetler sunan Izaka Terrace’ın Ramazan ayına özel hazırlanan menüsünde; iftariyeliklerden çorbalara, zeytinyağlılardan hamur işlerine, hünkar beğendi, kuzu incik, acılı/acısız kebap gibi et yemeklerinden leziz tatlılara kadar geleneksel Türk mutfağının gözde yemekleri yer alıyor. Ana yemeğin ardından güllaç, cevizli burma kadayıf, kazandibi, baklava ve dondurma gibi lezzetler ise Ramazan sofralarının hafızalardan silinmeyecek lezzetlerinden olacak.

Siz de büyüleyici bir atmosferde deneyimli ve profesyonel bir mutfak ekibi tarafından hazırlanan unutulmaz iftar ziyafeti için şimdiden Izaka Terrace’da yerinizi ayırtabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT