Izaka Terrace ile Tarih ve Lezzetin Zirvesine Yolculuk

Izaka Terrace ile Tarih ve Lezzetin Zirvesine Yolculuk

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Izaka Terrace ile Tarih ve Lezzetin Zirvesine Yolculuk

Izaka Terrace, eşsiz boğaz manzarası, kişiselleştirilmiş hizmeti ile geçmişin zarafetini bugünün yaratıcı mutfağıyla harmanlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2025

Boğaz’ın mavisiyle harmanlanan tarihi dokusu ve nefes kesen manzarasıyla Izaka Terrace, tarihi Park Otel’in eşsiz ruhundan ilham alarak hayata geçirdiği “Tadım Menüsü” ile misafirlerini ağırlıyor. Head Chef Serhat Eliçora tarafından hayata geçen tadım menüsü ile İstanbul’a yeni bir perspektiften bakarken, yerel lezzetlerin eşsiz yolculuğunun keyfini çıkaracaksanız.

Izaka Terrace, eşsiz boğaz manzarası, kişiselleştirilmiş hizmeti ile geçmişin zarafetini bugünün yaratıcı mutfağıyla harmanlıyor. CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan bu özel mekan, misafirlerine sadece bir yemeğin ötesinde, boğazın eşsiz manzarası ile unutulmaz bir tarih ve lezzet yolculuğu sunuyor. İstanbul’un en prestijli otellerinden biri olan Eski Park Otel’in ve özellikle terasındaki Park Lokantası’nın eşsiz ruhunu koruyarak hayata geçen Izaka Terrace, İstanbul’un gastronomisine yeni bir soluk getiriyor.

Izaka Terrace Tadım Menüsü ile Lezzet ve Tarih Yolculuğu
Tadım yolculuğuna, İstanbul’un simgelerinden biri olan “Karaköy Balık Ekmek” ile başlayan menü Trabzon mısır ekmeğine yeni bir yorum getiriyor. Boğaz çuprası ve palamutlu tereyağı ile hazırlanan bu sokak lezzeti, İstanbul’un deniz kokusu ve geçmişin nostaljisini bir araya getiriyor. Tadım menüsünde ikinci sırada “Deniz Tâcı” yer alıyor. Karaburun orkinosunun lezzetini deniz tarağı, avokado ve wasabi mayonezin ince dokunuşuyla buluşturan bu özel tabak, denizin tazeliğini sofistike bir uyumla sunuyor. İtalyan mutfağının zarif bir temsilcisi olan “Tortellini” domates marmelatının tatlı-ekşi dengesi, Ege otları püresinin ferah aromaları ve İzmir tulum peynirinin keskin lezzetiyle Ege’nin ve İtalya’nın en güzel lezzetlerini bir araya getiriyor.

Türk mutfağının vazgeçilmez klasiklerinden biri olan “Mantı”, Japon mutfağından yuzu ponzu, tütsülenmiş ördek pastırması ve turşulanmış soğan ile modern bir dokunuş kazanıyor. Final yemeği olan “Balıkesir Kuzu Simit” ise İngiliz mutfağının ikonik Beef Wellington’ına Anadolu’dan bir atıfta bulunuyor. Tatlı bölümünde ise “Çikolatalı Salep”, yoğun kakao aroması ve geleneksel salep lezzetinin uyumunu sunarken, eşlikçisi tarçınlı dondurma ile kontrast yaratıyor.

Izaka Terrace, sadece bir restoran değil tarih, kültür ve lezzetlerin buluştuğu benzersiz bir yaşam alanı sunuyor ve Eski Park Oteli’nin Park Lokantası’ndan gelen izleri, modern gastronomiyle harmanlayarak hem geçmişin hem de geleceğin ruhunu misafirlerine aktarıyor.

Fine dining konseptini, samimi paylaşımlarla harmanlayan bir sofra kültürü vaad eden Izaka Terrace’da deneyimli şef Serhat Eliçora tarafından titizlikle hazırlanan bu eşsiz gastronomi deneyimi için yerinizi ayırtmayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT