Izaka Terrace’da Yaz Keyfi Başlıyor

Izaka Terrace’da Yaz Keyfi Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Izaka Terrace’da Yaz Keyfi Başlıyor

Izaka Terrace, hayatın günlük koşturmasından sıyrılmak isteyen, tempolu hayatı bir süreliğine askıya almak isteyen misafirlerini, sıcak atmosferi ve seçkin lezzetleri ile ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 4, 2023

Şık ve samimi ambiyansı, bohem izler taşıyan sıcak atmosferi ile şehrin ayrıcalıklı buluşma noktalarından biri olan Izaka Terrace, eşsiz boğaz manzarası ile yazı karşılıyor.

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Terrace, Boğaz ve tarihi yarımadanın muhteşem manzarası ve kişiselleştirilmiş hizmeti ile yazın tüm güzelliklerini misafirlerine yaşatıyor.

Hem İstanbul'da hem de İstanbul'dan uzakmışçasına rahat bir nefes alacağınız Izaka Terrace, hayatın günlük koşturmasından sıyrılmak isteyen, tempolu hayatı bir süreliğine askıya almak isteyen misafirlerini, sıcak atmosferi ve seçkin lezzetleri ile ağırlıyor.

Damak zevkine önem veren konuklarının en keyifli saatlerine ortak olan Izaka Terrace, Anadolu mutfağı başta olmak üzere dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini kucaklayan menüsü ile fark yaratıyor. Deneyimli mutfak ekibi eşliğinde hazırlanan tatlar yaratıcı lezzetler ile buluşurken, rafine damaklara hitap ettiği kadar hem maceraperest hem de geleneksel lezzet paletlerine uyumlu bileşenlerden oluşan Izaka Terrace’ın menüsü, özel şarap koleksiyonu, seçkin içki ve kokteyl alternatifleriyle tamamlanıyor.

Izaka Terrace içerisinde yer alan Roof Bar, baştan sona sofistike bir destinasyon ve restorana hizmet eden cezbedici bir alan olarak göze çarparken, gün batımı ve sonrasında, olağanüstü aperatifler ve seçkin müzik notaları eşliğinde geçireceğiniz en özel anlarınıza da eşlik ediyor. Şehrin en popüler adreslerinden biri olan ve karşılandığınız andan itibaren başlayan Izaka Terrace deneyimi, ünlü Dj’lerin performansları ve birbirinden popüler isimlerin sahnesi ile gece hayatına yeni bir soluk getiriyor.

Restoran, bar ve lounge olarak hizmet veren Izaka Terrace, haftanın 7 günü 12.00-02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlarken, pazar günü hariç haftanın diğer günleri, saat 20.00-02.00 arası DJ Queto’nun müzikleri eşliğinde keyifli saatler yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT