Kadayıf Sütle Buluştu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kadayıf Sütle Buluştu

Son eklenen “Sütlü Kadayıf” tatlısıyla ürün yelpazesini daha da genişleterek, dünyanın dört bir yanına yerel lezzetleri götüren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, Türkiye çapında toplam 17 noktada, yurtdışında ise yedi şubede ile hizmet veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 28, 2012

28.03.2012

Dünyanın farklı kültürlerini geleneksel Türk lezzetleri ile tanıştıran Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, yeni “Sütlü Kadayıf” serisi ile damaklarınızı şenlendirmeye hazırlanıyor. Sütlü şerbeti sayesinde artık daha hafif ve yumuşak bir kıvama kavuşan “Sütlü Kadayıf”ın lezzetini unutamayacaksınız…

Tarihi Selçuklulara kadar uzanan kadayıf, Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’nda tekrar can buluyor. Selçuklu ve Anadolu Beylikleri zamanında imaretler ve aşhanelerde verilen ziyafetlerin yıldızı kadayıf, Güllüoğlu’nun özel olarak hazırladığı sütle yapılan şerbeti sayesinde artık çok daha hafif bir tat alıyor.

Güllüoğlu’nun yeni “Sütlü Kadayıf”ı ile damaklarınız şenlenecek. Tel tel dökülen kadayıfın incecik açılmış yufkayla buluştuğu bu enfes lezzet, iri fındık parçalarıyla taçlanıyor. Sütün şekerle karışımıyla yapılan özel şerbeti sayesinde artık daha hafif bir lezzete sahip olan Güllüoğlu “Sütlü Kadayıf”, yumuşacık lezzetiyle vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak…

Son eklenen “Sütlü Kadayıf” tatlısıyla ürün yelpazesini daha da genişleterek, dünyanın dört bir yanına yerel lezzetleri götüren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, Türkiye çapında toplam 17 noktada, yurtdışında ise yedi şubede ile hizmet veriyor. Yurt içinde İstanbul’da Kağıthane, Mısır Çarşısı, Beyazıt, Ümraniye, Mecidiyeköy, Fulya, Kadıköy, Üsküdar, Otogar, Hasanpaşa, Sultanbeyli,’de; Bursa’da Heykel ve Nilüfer’de, İzmit’te Merkez ve Gebze şubeleri ve Malatya’da, yurtdışında ABD New Jersey, New York’ta Manhattan, Brighton Beach, Astoria ve Kaliforniya’da Los Angeles’ta, Libya Trablus’ta ve Hollanda Amsterdam’da sizleri bekliyor.

Dünyanın farklı kültürlerini geleneksel Türk lezzetleri ile buluşturan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir yahut www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT