Kahve Dünyası ile Dondurma Keyfi Uzadıkça Uzuyor

Kahve Dünyası ile Dondurma Keyfi Uzadıkça Uzuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahve Dünyası ile Dondurma Keyfi Uzadıkça Uzuyor

15 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arası Kahve Dünyası’nın tadına doyulmaz dondurmalarından iki top alan misafirler üçüncü top dondurmaya sadece 1 TL ödüyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 23, 2021

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, dondurma tutkunlarına özel bir kampanya düzenliyor. 15 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arası Kahve Dünyası’nın tadına doyulmaz dondurmalarından iki top alan misafirler üçüncü top dondurmaya sadece 1 TL ödüyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası geçen yıl olduğu gibi bu sene de yazın gelişini çok lezzetli bir kampanya ile kutluyor. 15 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında Kahve Dünyası misafirleri, tamamen ev yapımı tarzında üretilen enfes Kahve Dünyası dondurmalarından iki top satın aldığında üçüncü topa sadece 1 TL ödüyor.

Kahve Dünyası’nın tadına doyulmaz dondurmalarının sırrı besin değeri yüksek, tam yağlı, lezzetli Jersey inek sütü ve keçi sütü, orkide bitkisinin köklerinden elde edilen gerçek salep, yüzde 100 gerçek çikolata, Gaziantep’in Barak fıstığı, yöresinden temin edilen kuruyemişler ve mevsiminde toplanmış meyvelerde saklı. Endüstriyel yöntemlerden uzak, tamamen ev yapımı tarzında üretilen Kahve Dünyası dondurmaları hiçbir yapay katkı maddesi ve boya içermiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT