Kahve Dünyası’ndan Hurmalı Dondurma

Kahve Dünyası’ndan Hurmalı Dondurma

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahve Dünyası’ndan Hurmalı Dondurma

Kahve Dünyası’nın lezzetli çikolatasını hurmayla buluşturan “Çikolata Kaplı Hurma” ise iftar sonrasında çayın, kahvenin ve keyifli sohbetlerin eşlikçisi oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 29, 2018

Kahve Dünyası, Ramazan ayını benzersiz lezzetlerle karşılıyor. Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez lezzeti dondurmaya, Ramazan sofralarının baş tacı hurma ekleyerek bambaşka bir lezzet yaratan Kahve Dünyası, iftar sonrasında keyifli sohbetlere eşlik ediyor...

Kahve Dünyası, Ramazan ayını birbirinden özel lezzetlerle karşılıyor. “Hurmalı Dondurma” iftar sofralarına yaraşır lezzette bir tatlı seçeneği oluşturuyor. Kahve Dünyası’nın lezzetli çikolatasını hurmayla buluşturan “Çikolata Kaplı Hurma” ise iftar sonrasında çayın, kahvenin ve keyifli sohbetlerin eşlikçisi oluyor.

Kahve Dünyası’nın bütün dondurmaları gibi hiçbir katkı maddesi içermeyen ve ev yapımı tarzında, günlük olarak üretilen “Hurmalı Dondurma”sı; sindirim sistemi ve cilt için son derece faydalı bir meyve olan vitamin, mineral ve lif zengini hurmadan, şeker ilave edilmeden hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT