Kahve İçmenin Yeni Bir Yolu!

Kahve İçmenin Yeni Bir Yolu!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahve İçmenin Yeni Bir Yolu!

EspresSOunique’i yudumladığınızda; damağınızda oluşacak heyecan verici dalgalanma efektleri sizi şaşırtmasın; söyledik ya bu sıradışı bir içim yolculuğu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 17, 2015

Yepyeni bir kahve; daha önce hiç tatmadığınız yepyeni bir lezzet denemek ister misiniz? Öyleyse İtalyan kahve uzmanı Lavazza’nın yeni kahvesi EspresSOunique tam sizin için!

Sadece espresso ya da sadece cappuccino değil... Çok daha fazlası. Aslında sevdiğiniz kahve lezzetlerinin hepsinden bir parça da var içinde.. Lavazza’nın yeni kahvesi EspresSOunique; kahve içme alışkanlıklarınızı değiştirecek türden! Hazır olun; kahvenin lezzetine 4 boyutlu olarak varacaksınız. EspresSOunique’i yudumladığınızda; damağınızda oluşacak heyecan verici dalgalanma efektleri sizi şaşırtmasın; söyledik ya bu sıradışı bir içim yolculuğu.

Yeni dokusu, içindeki sürprizleri gününüzün seyrini değiştirecek. Canınız mı sıkıldı; işler yolunda gitmiyor mu; bir fincan EspresSOunique size iyi gelecek. Lavazza Best Coffee Shop’larda; perfect (mükemmel), pleasure (keyif), refreshing (tazeleyici) ve balance (denge) olmak üzere 4 farklı konseptte hazırlanan moleküler gastronominin dahi şefi Ferran Adria imzalı bu kahve sizleri bekliyor.

www.lavazzaturkiye.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT