Kahve Keyfi Yazın Bir Başka Güzel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahve Keyfi Yazın Bir Başka Güzel

Özsüt, çeşit çeşit kahvelerini sıcak yaz günleriyle buluşturuyor. Zengin bir kahve menüsüne sahip olan Özsüt’te hem soğuk hem de sıcak kahve kokteylleri tiryakilerini bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 23, 2011

23.06.2011

Özsüt, çeşit çeşit kahvelerini sıcak yaz günleriyle buluşturuyor. Zengin bir kahve menüsüne sahip olan Özsüt’te hem soğuk hem de sıcak kahve kokteylleri tiryakilerini bekliyor. Geleneksel tatlardan vazgeçemeyenler için ise menüde espresso’dan yöresel filtre kahvelere kadar birçok seçenek mevcut.

Bu yaz Özsüt’te kahve tiryakileri için güzel haberler var. Sıcak ve soğuk kahve kokteylleriyle yaza iddialı giren Özsüt, zengin alternatifleriyle meraklılarını bekliyor. Özsüt’ün kahve menüsünde klasik çeşitlerin yanı sıra özel kokteyller, sıcak ve soğuk olarak yer alıyor.

Özsüt’te yazı serin bir şekilde geçirmenizi sağlayacak soğuk kahve kokteylleri, aromalarıyla kahve keyfine düşkün olanların vazgeçemeyecekleri seçeneklerden biri. Smoothie şeklinde hazırlanan Caffé Latté’ye nane ve buzun eşlik ettiği “Kawa-Mint”; espresso, buz, süt, Irish Cream ve vanilya şurubunun birlikteliğiyle hazırlanan “Frappé-Latté”; vanilya şurubu ile tatlandırılmış espresso’dan oluşan ve buzla servis edilen “Vanilla Espresso Frappé”; soğuk süt, buz ve double espresso üçlüsünden oluşan “Iced Latté”; mocha’nın buzla buluşmasından meydana gelen “Iced Caffé Mocha”; buzlu mocha lezzetinin karamelle tatlanan hali “Iced Caramel Mocha”; French Vanilla aromasıyla hazırlanan “Iced Vanilla Latté”; çikolata, hindistancevizi ve buzun enfes karışımı olan “Choco-Coco” ve deneyenlerde tiryakilik yaratacak olan kurabiyeli “Cookie Frappé”, Özsüt’ün soğuk kokteylleri arasında yer alıyor.

Özsüt’ün kokteylleri sadece soğuk kahvelerle de sınırlı değil. Menüdeki sıcak kokteyl çeşitleri: Çikolatalı kurabiye aromasıyla bütünleşen “Cookie Ccino”; espresso, çikolata ve nanenin canlandıran tadıyla hazırlanan “Mocha-Mint”; dağ çileği ve cappuccino lezzeti “Cappucci-Frutti”; espresso, fındık ve tarçının eşsiz kokusuyla bütünleşen “Cinnamon Hazelnut Mocha”; cappuccino, tarçın, zencefil ve kurabiyeden oluşan “Gingerbread” ve beyaz çikolatanın yumuşak tadını Caffe Mocha ile bir araya getiren “White Chocolate Mocha” olarak sıralanıyor.

Özsüt, klasik kahve tadından vazgeçemeyenleri de unutmadı. Espresso, Espresso Macchiato, Con Panna, Cappuccino, Caffé Latté, Aromalı Caffé Latté, Caffé Mocha ve Caffé Americano gibi lezzetlerin yanı sıra Perle Noire, Brazil Sul de Minas, Colombia Excelso, Ethiopian Mocha Sidamo ve Sumatra Mandheling gibi yöresel kahveler de menü de yer alıyor.

Yenilenen menüsüyle yaza iddialı bir giriş yapan Özsüt, kahve keyfini yaz aylarına taşımak isteyenleri şubelerine bekliyor.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT