Kalamış'ta Lezzetin Yeni Adresi

Kalamış'ta Lezzetin Yeni Adresi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kalamış'ta Lezzetin Yeni Adresi

Trend mekan WestPort, Gastro pub konsepti ile İngiliz pub kültürünü Kalamış ile buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 17, 2019

Anadolu Yakası’na yeni bir soluk getiren WestPort Pub’ta misafirler; geniş yelpazeye sahip ödüllü içecekler ve özgün homemade kokteyller içebilir, pub lezzetine uygun gurme tatlar atıştırarak canlı spor yayınlarının keyfini çıkarabilir.

Kalamış’a yeni bir enerji getiren WestPort Pub, keyifli ve rahat atmosferiyle güzel vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi oluyor. Türk ve yabancı pop-rock müzik tarzı ve canlı spor yayınları ile Anadolu Yakası’nın hizmet veriyor. Klasik İngiliz pub stiline sahip WestPort Pub, hafta içi 12:00 ile 01:00, hafta sonu ise 12:00 ile 02:00 saatleri arasında gününüzü eğlenceli hale getiriyor.

Özel Lezzetler
WestPort Pub’ın özenle hazırlanan menüsünde, misafirlere dünya mutfağından pek çok yemek seçeneği sunuluyor. Menünün en çok tercih edilenleri ise; krema, dört peynir sos, trüf yağı ile Mac&Cheese, tadanlara İngiliz pubında hissettiren Fish&Chips ve mekana özgü bir lezzet olan Westport Burger oluyor. Fish&Chips; tempura levrek ve patates kızartmasından oluşurken; bezelye ve avokado püresi, kapari ezmesi ve misket limon ile sunuluyor. Westport Burger’in içeriğinde ise dana kaburga tandır, parmesan, kuru domates, mantar püresi, edamame yer alırken, baharatlı patates kızartması ile servis ediliyor.

Geniş İçecek Yelpazesi
Organik, taze sebze ve meyvelerle yapılan homemade craft kokteyller WestPort Pub’ın favori içecekleri oluyor. Ayrıca zengin içecek menüsünde; Tayland, Japonya, Kanada, İskoçya, Hindistan, İrlanda’ya has ödüllü içecekler de yer alıyor. Seçenekler arasında yerel, butik ve seçkin içeceklerin bulunması mekanı tamamlayan önemli bir unsur olarak görülüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT