Kandilli Pastanesi ile Türkiye’de Luxury Patiserie Dönemi Başlıyor

Kandilli Pastanesi ile Türkiye’de Luxury Patiserie Dönemi Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kandilli Pastanesi ile Türkiye’de Luxury Patiserie Dönemi Başlıyor

Kandilli Pastanesi’nin menüsünde yer alan özel tatlar lezzetleri ile iştahları açarken, tasarımları ile de görsel şölen sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 28, 2020

Şık butik pastane konsepti ve sunduğu ayrıcalıklar ile Kandilli Pastanesi, Türkiye’ye luxury patisserie kavramını getiriyor. Türkiye’nin değerli şefleri tarafından hazırlanan pastalarını Christofle servisler ve Hermes tabaklarda özel ve şık bir sunum ile servis eden Kandilli Pastanesi’nin menüsünde yer alan özel tatlar lezzetleri ile iştahları açarken, tasarımları ile de görsel şölen sunuyor.

Günün en önemli öğünü kahvaltı için “Royal Breakfast” ile zengin ve keyifli başlangıç yapma olanağı sağlayan ve 5 çayı için de ideal buluşma mekanı olan Kandilli Pastanesi’nin esas öne çıkan ürünleri lezzetli ve günlük pastaları oluyor. Türkiye’nin kendi alanlarında değerli şefleri tarafından günlük olarak hazırlanan pastalar; lezzet, sunum ve servis kalitesi ile misafirlerine kendilerini önemli ve özel hissettiriyor. Günün sonunda kalan pastalar ise o bölgede hizmet veren kişilerle paylaşılıyor. İstanbul’da luxury patisserie kavramını başlatan Kandilli Pastanesi; sıcak, samimi, şık ve butik bir buluşma mekanı olarak öne çıkarken, sınırlı sayıda masaları için günün her saati yalnızca rezervasyon ile müşteri kabul ediyor. Bulunduğu lokasyon ile nostaljik esintiler sunan tarihi mekan, daha çok misafire ev sahipliği yapabilmek ve müşterilerinin bu özel deneyimden mutlu ayrılmalarını sağlayabilmek için ağırlama süresini 1.5 saat ile sınırlı tutuyor. Butik bir mekan olması nedeniyle mama sandalyesi bulunmadığını ve içeriye bebek arabası alınamadığını da belirtmek gerekiyor.

“Geçmişin Markası Günümüzün Lezzetleri ile”
Yüksek kaliteli malzemeleri, hassas denge ve dokunuşlarla bir araya getirerek oluşturduğu seçkin tatlarıyla, İstanbul’dakileri, “Houte Couture Pastacılık” deneyimine davet eden Kandilli Pastanesi’nin menüsünü, günümüzün popüler yiyecekleri ve tatlıları oluşturuyor. Türkiye’ye luxury patisserie kavramını getiren mekanın menüsü, her yaştan insanın tutkunu olduğu pasta seçenekleri, kruvasan, kurabiye, çikolata, makaron, tiramisu ve meyveli tartlar ile göz dolduruyor. Pastaları günlük olarak hazırlayan Kandilli Pastanesi, rotasını Kandilli’ye çevirenlere lezzet yolculuğu yaşatmayı garanti ediyor.

Kandilli Pastanesi için rota oluşturuldu: Kandilli İskele Caddesi, Numara:28 / İstanbul
www.kandillipastanesi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT