Karadeniz Mutfağının Yeni Adresi

Karadeniz Mutfağının Yeni Adresi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Karadeniz Mutfağının Yeni Adresi

“Deniz üstü alışveriş” mottosuyla yola çıkan, Anadolu Yakası’nın sahil cephesi en geniş alışveriş merkezi İstMarina, bünyesindeki ödüllü restoranlarla lezzet kavramını yeniden tanımlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 24, 2019

Kısa süre önce AVM’de Karadeniz Mutfağı’nın eşsiz lezzetleriyle hizmet vermeye başlayan Miela Restaurant benzersiz lezzetleri, sunduğu hizmet kalitesi ve otantik mekanıyla Anadolu Yakası’nın gözde mekanlarından biri oldu.

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan başarılı restoranlarla dikkat çekiyor. AVM’nin gözde mekanlarından Karadeniz lezzetlerini barındıran Miela kısa sürede adından övgüyle söz ettirmeyi başardı. İstanbullulara şık bir ortamda Karadeniz’in en çok özel lezzetler sunan restoran, profesyonel şeflerin sunumuyla adalar manzarası eşliğinde yemeği şık ve keyifli bir hale getiriyor.

Miela’nın Karadeniz’in enfes lezzetlerinin yer aldığı menüsünde, Türkiye’nin farklı 24 ilinden getirilen tamamı doğal ürünlerle hazırlanan kuymaktan hamsi pilavına, turşu kavurmadan pideye, karalahana sarmasından geleneksel kahvaltıya kadar sayısız Karadeniz lezzeti bulunuyor. Anadolu Yakası’nın ‘Karadeniz yemeği’ açığına çözüm olmak misyonuyla yola çıkan restoran, kısa süre önce açılmış olmasına rağmen büyük ilgi görüyor. Beslenme alışkanlıklarının hızla değiştiği bir ortamda geleneksel ve sağlıklı yemekleri orijinal formunda sunmak amacıyla hizmet veren restoran, Karadeniz mutfağının Anadolu yakasındaki en özel adresi olmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT