Karadutun Özgün Lezzeti Kahve Dünyası’nın El Yapımı Dondurmasıyla Buluştu!

Karadutun Özgün Lezzeti Kahve Dünyası’nın El Yapımı Dondurmasıyla Buluştu!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Karadutun Özgün Lezzeti Kahve Dünyası’nın El Yapımı Dondurmasıyla Buluştu!

Yalnızca 1 - 30 Eylül tarihleri arasında satışa sunulan Karadutlu Dondurma, ferahlamanın en leziz, doğal ve keyifli halini yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 3, 2019

Kahve Dünyası, tatlı ve ekşiyi buluşturan kendine özgü bir tada sahip karadutu el yapımı dondurmasıyla buluşturdu, ortaya tadı damaklarda kalan bir lezzet çıktı! Yalnızca 1 - 30 Eylül tarihleri arasında satışa sunulan Karadutlu Dondurma, ferahlamanın en leziz, doğal ve keyifli halini yaşatıyor.

Rengiyle kokusuyla tatlı ve ekşiyi buluşturan kendine özgü tadıyla karadut, meyve severler için yeri çok özel bir lezzet. Aynı zamanda güçlü bir antioksidan kaynağı olan karadut, zengin vitamin, mineral içeriğiyle vücuda sayısız fayda sağlıyor. “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, tam mevsiminde toplanmış karadutları el yapımı dondurmasıyla bir araya getirerek tadına doyum olmayan Karadutlu Dondurma hazırladı. Lezzetinin sırrı doğal ve taze içeriğinde saklı Karadutlu Dondurma, tam yağlı inek sütü, dondurmaya özel bir kıvam veren süt kreması, yağsız süt tozu ve mevsiminde toplanmış karadutlar ile dondurma keyfini zirveye taşıyor.

Özel ısı korumalı kutuda erimeyen dondurma!
Endüstriyel üretimden uzak, tamamen el yapımı tarzında hazırlanan Karadutlu Dondurma yalnızca 1 - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm Kahve Dünyası mağazalarında dondurma severlerin beğenisine sunuluyor. Özel ısı korumalı kutu içinde kiloluk olarak da alınabilen dondurma, bir buçuk saate kadar erimeden dayanarak bu lezzeti evlere ve iş yerlerine taşımaya olanak tanıyor.

Tüm çeşitlere yakışan lezzet
Kahve Dünyası dondurmaları; bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli olarak sıralanıyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT