Karaköy'e Gelmek İçin Yeni Bir Bahaneniz Var

Karaköy'e Gelmek İçin Yeni Bir Bahaneniz Var

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Karaköy'e Gelmek İçin Yeni Bir Bahaneniz Var

İstanbul’daki oteli 10 Karaköy’ün terası “BAHANE ON10” adı ve yeni konseptiyle sezonu açtı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 11, 2018

Dünyanın önde gelen "lifestyle" otel, restoran ve gece kulubü markalarını bünyesinde barındıran global ağırlama şirketi sbe’’nin Istanbul’daki oteli 10 Karaköy’ün terası “BAHANE ON10” adı ve yeni konseptiyle sezonu açtı.

Şef Kaan Arığ’nın hazırladığı birbirinden lezzetli mezeler eşliğinde dostlarınız ile nefes kesen tarihi yarımadanın manzarası eşliğinde “Muhabbet dolu bir akşam için her zaman bir bahane vardır” düşüncesiyle yaratılan mekan “BAHANE ON10”, eski zamanlara gönderme yapan Türkçe müzik listesiyle de, hem ruhunuza hem damağınıza hitap ediyor.

Aşıksınızdır, tuttuğunuz takım şampiyon olmuştur, uzaklardan bir dost gelmiştir, havalar güzelleşti içiniz kıpır kıpır olmuştur veya dostlarla muhabbet edesiniz gelmiştir, her ne bahane ile BAHANE ON10’a gidiyorsanız 0532 602 7878 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Ayrıca #benimbahanem hashtag’i ile paylaşılan ve 10 Karaköy hesabında paylaşılan fotoğraf sahiplerini güzel bir sürpriz bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT