Karaköy’ün Tasarım Harikası Lezzet ve Eğlence Adresi: Tükkan

Karaköy’ün Tasarım Harikası Lezzet ve Eğlence Adresi: Tükkan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Karaköy’ün Tasarım Harikası Lezzet ve Eğlence Adresi: Tükkan

Tükkan’ın en ilgi çeken özelliklerinden biri de mühendis kardeşlerin yaratıcı fikirleri ile hayat bulan tasarımların ve dekorasyonda yer alan objelerin satın alınabiliyor olması

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 16, 2016

İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de, sanat galerilerini anımsatan, tasarımcı dokunuşları ve dekorasyonu ile semtin ruhunu tamamlayan Tükkan, günün her saatine keyifle eşlik eden zengin menüsü, sokaklara taşan eğlenceli partileri ve beğendiğiniz tüm dekorasyon objelerini satın alma konseptiyle fark yaratıyor!

İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de misafirlerini ağırlayan Tükkan, ilk bakışta sanat galerilerini anımsatan dekorasyonu, ardından iştah kabartan lezzetleri ve benzersiz kokteylleri, DJ’lerin ağırlandığı, sokaklara taşan eğlenceli partileri ile dikkat çekiyor. Selim ve Nedim Diker kardeşlerin alamet-i farikası Tükkan, gün boyu keyifle zaman geçirmek isteyenler için ideal bir ambiyans sunuyor.

Selim ve Nedim Diker kardeşlerin, damaklarda iz bırakan lezzetleri fark yaratan tasarımlarla buluşturma fikri, Aylin Elif Tunaz’ın yaratıcı dokunuşları ile hayat bularak Tükkan’ın özgün ruhunu oluşturuyor.

Diker kardeşlerin gelenleri adeta evlerinde ağırlarcasına ilgiyle ve özenle karşıladığı Tükkan’ın menüsünde, herkesin damak tadına hitap eden, sunumları ile iştah kabartan lezzetler öne çıkıyor. Sabah 10.00’da açılan Tükkan, güne keyifle başlamak isteyenler için; Tepsi Kahvaltı, Sıcak Kahvaltı, Anne Kahvaltısı, Egg Benedict, Egg and Bacon, Mıhlama, yumurta ve omlet çeşitlerinin yer aldığı doyurucu bir kahvaltı menüsü sunuyor. Başlangıçlardan salatalara, makarnalardan pizzalara, ana yemeklerden tatlılara uzanan zengin menüde, Mini Hamburgerler, Kirpi Kalamar, Keçi Peynirli Milföy Salata, Pappardelle Ördek, Dana Madalyon, Limonlu Piliç, Tükkan Kebap, Rokoko gibi lezzetler dikkat çekiyor.

Akşamüstü buluşmaları, iş çıkışı randevuları ve gece eğlenmek isteyenler için de Hide Away, Banana Oh Yeah, Thyme Song gibi tadına doyum olmayan kokteyller sunan Tükkan, her ay o döneme özel “Taste Me” kokteylleri ve mevsim meyvelerinden benzersiz spesiyallerini hazırlıyor.

Tükkan’ın en ilgi çeken özelliklerinden biri de mühendis kardeşlerin yaratıcı fikirleri ile hayat bulan tasarımların ve dekorasyonda yer alan objelerin satın alınabiliyor olması… Su borularından, çırpıcılardan, kovalardan tasarlanan aydınlatmalar, aklınıza gelmeyecek parçalarla şekillenen masalar ve sandalyeler; bu Tükkan’da gördüğünüz ve beğendiğiniz her şeyi satın alabiliyor, kendinize özel yaklaşımlarla sipariş verebiliyorsunuz.

Her hafta kabininde İstanbul’un önde gelen DJ’lerini ağırlayan ve geceye renk katan partilere ev sahipliği yapan Tükkan, günün her saatini keyifle geçirmek, benzersiz lezzetler deneyimlemek ve insanın ruhuna dokunan tasarımlar keşfetmek isteyenleri bekliyor.

www.tukkan.com.tr

Adres: Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi, Mumhane Caddesi, No: 34 Karaköy – İSTANBUL
Rezervasyon ve Bilgi için; 0212 245 31 31

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT