Karalahana çorbası ‘Nelipide Gurme’de

Karalahana çorbası ‘Nelipide Gurme’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Karalahana çorbası ‘Nelipide Gurme’de

Nelipide Gurme, karalahana çorbasını Ordu’dan gelen doğal ürünleriyle hazırlayarak, geleneksel tatların özlemini çekenlerin ilk durağı oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 24, 2017

İçinizi ısıtacak sıcacık bir lezzet

Lezzet düşkünlerinin uğrak noktası Nelipide Gurme, soğuk kış aylarının en faydalı ve en lezzetli sebzelerinden karalahanayı kullanarak yaptığı çorbasıyla içleri ısıtıyor. Misafirlerine yönelik hem yaz hem de kışa özel hazırladığı yöresel tatları menüsüne ekleyen Nelipide Gurme, yüksek besin değerinin yanı sıra detoks özelliğiyle de bilinen her derde deva karalahana çorbasıyla kış aylarında misafirlerine tadı damaklardan uzun süre gitmeyecek bir lezzet sunuyor.

Ani hava değişimleriyle salgın hastalıkların kendini gösterdiği bu aylarda şifa gibi bir çorba hazırlayan Nelipide Gurme, vitamin deposu karalahana çorbasını, soğuk kış günlerinde içlere işleyecek sıcaklığıyla misafirlerine ikram ediyor. Misafirlerine yönelik hazırladığı yöresel tatlarıyla Nelipide Gurme, karalahana çorbasını Ordu’dan gelen doğal ürünleriyle hazırlayarak, geleneksel tatların özlemini çekenlerin ilk durağı oluyor.

En doğal K vitamini için; Karalahana…
Çeşit çeşit pideleri ve köy kahvaltılarıyla ünlenen Nelipide Gurme, en doğal K vitamini kaynağı olan, A ve C vitaminleri açısından da oldukça zengin karalahana çorbasının hakkını veriyor. Ordu’nun sembolik lezzetlerinden karalahanayı tereyağı, su, mısır ve fasulye ile tatlandıran Nelipide Gurme, bu şifa çorbasını mısır ekmeği ve köy biberi ile servis ediyor.

En doğal ellerden sofraya…
Besin içeriğiyle vitamin deposu olarak görülen karalahana çorbasının faydalarına dikkat çeken Nelipide Gurme, bu lezzetten kimse mahrum kalmasın diyor. Karalahana çorbasını en doğal ellerden yemek isteyenler Nelipide Gurme’de buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT