KasapDöner lezzeti artık Mavibahçe’de!

KasapDöner lezzeti artık Mavibahçe’de!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KasapDöner lezzeti artık Mavibahçe’de!

Yılsonuna kadar 45 restorana ulaşmak hedefiyle büyüme atağını hızla sürdüren KasapDöner son olarak İzmir Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde restoran açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 26, 2015

Global Restoran Yatırımları’nın, geleneksel yiyeceğimiz olan dönere farklı bir yorum ve lezzet katan markası KasapDöner, büyüme atılımını sürdürüyor.

Yılsonuna kadar 45 restorana ulaşmak hedefiyle büyüme atağını hızla sürdüren KasapDöner son olarak İzmir Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde restoran açtı.

İstanbul başta olmak üzere, ünlü caddeler ve seçkin AVM’lerde hizmet veren, geleneksel lezzetimiz döneri Lefkoşa ve Bakü’ye de taşıyan KasapDöner’in yeni restoranı, İzmir Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

‘İyi Et Herkesin Hakkı’ parolasını benimseyen Global Restoran Yatırımları A.Ş. bünyesinde yer alan KasapDöner, Türkiye’de ve dünyada önüne çıkan fırsatları değerlendirerek büyüme atağını sürdürüyor.

Global Restoran Yatırımları Genel Müdürü Bahar Özürün, “Tüketiciler her zaman iyi hizmeti iyi fiyatlara almak istediler, ama bu bilgiye ulaşmak tarihin hiçbir döneminde bugünkü kadar kolay olmamıştı. Artık tüketici birkaç saniye içinde yüzlerce insanın oylayıp puan verdiği bir restoranda ne ücret ödeyerek ne yiyebileceğini öğrenebiliyor. Dolayısı ile artık rekabet ve standartlar çok yükseldi. Bu, döner söz konusu olduğunda çok daha belirgin bir durum. “Yeme” faaliyeti “yemek deneyimi”ne evirildikçe tüketicinin ürün yanında mekanla ilgili talepleri de değişiyor. Biz KasapDöner olarak sadece et kalitesiyle değil, restoran kalitesiyle de bunu sağladığımıza inanıyoruz.” dedi. 2016 yılında Anadolu’da büyümeyi planladıklarını belirten Özürün 2016 yılsonunda 65 restorana ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT