Kaşıbeyaz Okyanusa Şube Açtı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kaşıbeyaz Okyanusa Şube Açtı

Kaşıbeyaz Restaurant, dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum‘un ön cephesine denize sıfır yeni şubesini açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 3, 2013

İstanbul Akvaryumda balıkları akvaristler doyururken ziyaretçileri Kaşıbeyaz doyuracak.

Kaşıbeyaz Restaurant, dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum‘un ön cephesine denize sıfır yeni şubesini açtı. Kaşıbeyaz, eşsiz konsepti ile Florya sahilde bulunan dev akvaryumun ziyaretçileri için Antep mutfağının lezzetlerini sunuyor. Restaurantın içinde ortak kullanılan bir akvaryum bulunuyor. İstanbul Akvaryum ve Kaşıbeyaz’ın ortak kullandıkları akvaryumda okyanus canlıları yaşıyor. Kaşıbeyaz’ın misafirleri, akvaryum içinde yüzen okyanus balıklarını izlerken Antep mutfağının eşsiz lezzetine doyacak. Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum içinde yaşayan 15 binin üzerinde su ve kara canlısını akvaristler doyururken, bu büyülü dünyayı gözlemlemeye gelen misafirleri Kaşıbeyaz doyuracak.

Kaşıbeyaz’ın yeni şubesinde bir yandan yemeğinizi yerken diğer yandan eşsiz güzellikteki balıkların seyrine dalabiliyorsunuz. Restaurantın bir cephesinde yer alan ve iki büyük camdan oluşan akvaryum 5 metre derinliğe sahip. 450000 litre su hacmine sahip akvaryumda levrekler, vatozlar, köpekbalıkları ve akdeniz balıkları bulunuyor.

Konsepti ile birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanan restaurant, romantik çiftlerin ve iş dünyasının uğrak yeri olacak. Kaşıbeyaz, içindeki büyük akvaryumu, önündeki muhteşem Marmara Denizi ile farklı organizasyonlar yaparak sevdiklerini mutlu etmeyi bilenlerin ilk tercihi olacak. Tasarımı özel bir konsept üzerine konumlanan Kaşıbeyaz yeni adresi ile artık Florya sahilde dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum’un ön cephesinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT