Kentucky Burger’i Deneyen Bir Daha Vazgeçemeyecek

Kentucky Burger’i Deneyen Bir Daha Vazgeçemeyecek

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kentucky Burger’i Deneyen Bir Daha Vazgeçemeyecek

KFC’nin yeni gurme ürünü Kentucky Burger, enfes tadıyla tavukseverlerle buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 24, 2017

Çıtır çıtır KFC tavuğu, barbekü sos, çıtır soğan ve füme etli yepyeni Kentucky Burger, patates kızartması ve içecekle nisanda satışa çıktı

KFC Türkiye, yepyeni lezzetleriyle baharı şenlendirmeye devam ediyor. Birbirinden lezzetli ürünlerine bir yenisini daha ekleyen KFC Türkiye, 17 Nisan itibarıyla gurme bir ürün olan Kentucky Burger’i satışa sundu. 11 gizli baharatı ve yüzde 100 gerçek tavuk etiyle usta şefler tarafından hazırlanan lezzetli tavuğuyla barbekü sos, çıtır soğan ve füme eti aynı burgerde buluşturan KFC Türkiye, içindeki karabiberli mayonezle lezzeti taçlandırıyor.

KFC Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Şener, yeni Kentucky Burger’in ‘gurme’ özelliğine dikkat çekerek, “Müşterilerimiz yeni ürünümüzle de gerçek bir ‘parmak ısırtan’ deneyim yaşayacak. Enfes lezzetiyle çok özel bir ürün olan Kentucky Burger, orijinal reçetesiyle müşterilerimizin damak tadına hitap edecek. 2017, yepyeni ürünlerimizi tavukseverlerle buluşturduğumuz bize çok heyecan veren bir yıl. Önümüzdeki günlerde bu trendi sürdüreceğiz ve yeni menülerimizle fark yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İki Menü Seçeneği
Bir kez deneyenin bir daha vazgeçemeyeceği Kentucky Burger, iki farklı menü seçeneğiyle satışa sunuldu. Kentucky Burger, pazates kızartması ve içecekten oluşan ve 17.50 liraya satılan burger menünün yanı sıra içinde Kentucky Burger, 2 kanat, 5 hotshot, patates kızartması ve orta boy içeceğin bulunduğu tavuğa doyuracak kutu menü ise 23.90 liradan KFC tutkunlarıyla buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT