KFC Party Bucket ile Eğlenceyi Doruklarında Yaşa

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC Party Bucket ile Eğlenceyi Doruklarında Yaşa

Yeni yıla eğlence ve lezzet dolu bir giriş yapmak isteyenler, sofralarını yine KFC Party Bucket Menü’yle donatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2012

Yeni yıla eğlence ve lezzet dolu bir giriş yapmak isteyenler, sofralarını yine KFC Party Bucket Menü’yle donatıyor. Party Bucket eğlencenin zirve yaptığı partilerin ve kalabalık davetlerin bir numaralı lezzeti.

Eğlence denince KFC’siz olmaz. Partilerin ve davetlerin vazgeçilmez lezzeti KFC’nin, parti boyu lezzetleri düzenlediğimiz partilerde en büyük kurtarıcımız. Artık mutfakta misafirlere yemek hazırlamak için saatler harcamak yok, partileri lezzet şölenine dönüştüren KFC Party Bucket var.

Özellikle Yılbaşı coşkusunun yaklaştığı şu günlerde, KFC Party Bucket Menü kalabalık partiler için ideal bir seçenek. 10 Parça Hot Wings, 10 Parça Crispy Strips, 5 Parça But, 5 adet Biscuit ve 1 litre Coca-Cola’dan oluşan Party Bucket Menü, sadece 42.90 TL’lik evlere servis fiyatı ile partilere lezzet katıyor.

Menü’nün içeriğindeki Hot Wings, acıseverler için Yılbaşı eğlencesine lezzeti ekliyor. Ayrıca ince ve çıtırı bol Crispy Strips ve menünün olmazsa olmazı Parça Butlar, sadece KFC’de bulabileceğiniz ve partilerinizi soluksuz bir eğlenceye dönüştürecek lezzetler.

KFC Party Bucket; parti coşkusunu ikiye katlayan lezzet.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT