KFC’de Survivor Menü: 6’lı Hot Shots Acun’dan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC’de Survivor Menü: 6’lı Hot Shots Acun’dan

p>Survivor Adası sakinleri açlıkla sınanadursun; Acun, KFC severlere “6’lı Hot Shots Benden” diyor. Fillet veya Zinger Burger, Patates, Coca-Cola ve Coleslaw’dan oluşan 10,75 TL’lik KFC Survivor Menü alanlara, yanında 6’lı Hot Shots hediye ediliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 11, 2012

11.05.2012

KFC’de Survivor heyecanı yaşanıyor. KFC Survivor Menü alan Turkcell’lilere 6’lı Hot Shots hediye ediliyor. KFC Survivor Menü’sünde ayrıca Fillet veya Zinger Burger, Patates, Coca-Cola ve Coleslaw bulunuyor. Bu lezzetli ve doyurucu menünün fiyatı ise sadece 10,75 TL. Kampanya 30 Haziran 2012’ye kadar geçerli.

Survivor Adası sakinleri açlıkla sınanadursun; Acun, KFC severlere “6’lı Hot Shots Benden” diyor. Fillet veya Zinger Burger, Patates, Coca-Cola ve Coleslaw’dan oluşan 10,75 TL’lik KFC Survivor Menü alanlara, yanında 6’lı Hot Shots hediye ediliyor.

22 Nisan - 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan yalnızca Turkcell aboneleri yararlanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Turkcell abonelerinin KFC yazıp 8081’e mesaj atması ve gelen kodu restoran görevlisine göstermesi yeterli.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için: www.turkcell.com.tr; www.acunn.com.tr ve www.kfcturkiye.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT