KFC’den Bir ilk: Kentucky Burger

KFC’den Bir ilk: Kentucky Burger

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC’den Bir ilk: Kentucky Burger

Soğan halkaları ve peynirle hazırlanmış enfes ve doyurucu bir tat... Kentucky Burger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 14, 2019

Hikâyesi 1930 yılında başlayan ve o günden bu yana dünyadaki tavuk severleri 11 baharatlı gizli tarifi ile hazırlanmış tavukları ile buluşturan KFC, Türkiye’deki 30’uncu yılını kutlarken yepyeni bir burgerle misafirlerinin karşısına çıktı. Enfes soğan halkaları ve akışkan payniri nefis tavuk filetolu burgere ekleyerek hazırlanan Kentucky Burger, tavuk severlere adeta bir ziyafet şöleni yaşatacak.

Türkiye’yi 30 yıldır parmak ısırtan lezzetleri ile buluşturan KFC, bir ilke daha imza atarak enfes soğan halkalarıyla ve peynirle hazırlanmış, yepyeni ve doyurucu Kentucky Burger’i kısa bir süre için tavuk severlerin beğenisine sunuyor.

11 baharatlı gizli tarifle hazırlanan çıtır çıtır KFC tavuğu, akışkan cheddar peyniri ve soğan halkasıyla hem göze hem damağa hitap eden Kentucky Burger, yanında patates ve içecek ile servis ediliyor.

KFC, bu menünün yanında sevilen lezzetleri bir araya getirdiği Kentucky Kutu menüsünü de aynı dönemde misafirlerinin beğenisine sunuyor. Kentucky Kutu içerisindeki Kentucky Burger, 4 hot shots, 2 kanat, patates ve içecek ile KFC severlere parmaklarını ısırtıyor.

Kısa bir süre için KFC’nin vazgeçilmez tatları arasına katılan ve tüm restoranlarında tavuk severlere lezzet şöleni yaşatacak Kentucky Burger’in menü fiyatı 19,99 TL’den satışa sunulurken Kentucky Burger Kutu’su ise 26,99 TL olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT