KFC’den Fenomen Olacak Burger!

KFC’den Fenomen Olacak Burger!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC’den Fenomen Olacak Burger!

Yeni Fenomen Burger Menü için doğallığı ve gerçeklikleriyle gençlerin sevgilisi olan internet fenomenlerinden ilham alan KFC, yeni tatlar denemekten keyif alan gençlerin kalbini bir kez daha kazanacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 10, 2017

Gençlerin tercihlerini her zaman ön planda tutan KFC, bu kez de sosyal medyanın vazgeçilmezi internet fenomenlerinden ilhamla hazırladığı Fenomen Burger Menü’yü tüketicilerin beğenisine sunuyor. Özgürlüğüne düşkün gençler artık KFC Fenomen Menü ile hem lezzetli hem de uygun fiyatlı lezzetlerle buluşuyor. Fenomen Burger’de ilk kez soğanın lezzeti biberli mayonez sosu, marul, dilimlenmiş domates, turşu ve dilim peyniri ile birleşerek damakları şenlendirecek.

Dünyanın en büyük tavuk zinciri KFC, 11 gizli baharatı ve yüzde 100 gerçek tavuk etiyle usta şefler tarafından hazırlanan lezzetli menü seçeneklerine farklılık katmaya devam ediyor. Yeni Fenomen Burger Menü için doğallığı ve gerçeklikleriyle gençlerin sevgilisi olan internet fenomenlerinden ilham alan KFC, yeni tatlar denemekten keyif alan gençlerin kalbini bir kez daha kazanacak. KFC tutkunlarının en çok sevdiği lezzetlerin buluştuğu Fenomen Burger’de ayrıca ilk kez soğanın keyifli tadı da yer alıyor. Ayrıca biberli mayonez sosu, marul, dilimlenmiş domates, turşu ve dilim peyniri Fenomen Burger’i daha da keyiflendirecek.

Uygun fiyatlarıyla öne çıkan “Dükkan Senin” menüleri arasında Ekim ayı itibariyle yerini alan KFC Fenomen Burger Menü, 11.90 TL’lik fiyatıyla da gençlerin yüzünü güldürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT