KFC’nin Xtreme Lezzeti Şimdi İkiye Katlandı

KFC’nin Xtreme Lezzeti Şimdi İkiye Katlandı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC’nin Xtreme Lezzeti Şimdi İkiye Katlandı

KFC tutkunlarının en çok tercih ettiği tek kişilik Xtreme Kutu’nun keyfi, Ekim ayına kadar satışta kalacak iki kişilik kova seçeneğiyle ikiye katlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 8, 2017

KFC yeni kampanyası ile dostlukları pekiştirmeye devam ediyor. KFC’nin en çok tercih edilen menüsü Xtreme lezzeti, mutlu anlarını dostlarıyla paylaşmak isteyenler için Ekim ayına kadar iki kişilik kova seçeneğiyle tüm KFC’lerde tavuk severlerle buluşacak.

Dünyanın en büyük tavuk zinciri KFC, 11 gizli baharatı ve yüzde 100 gerçek tavuk etiyle usta şefler tarafından hazırlanan lezzetli menü seçeneklerini her geçen gün zenginleştiriyor. KFC tutkunlarının en çok tercih ettiği tek kişilik Xtreme Kutu’nun keyfi, Ekim ayına kadar satışta kalacak iki kişilik kova seçeneğiyle ikiye katlanıyor.

Birlikte yemek yemekten mutluluk duyan dostların tercihi olacak olan Xtreme Kova, 2 Zinger burger, 4 kanat, 10 hotshots, 2 orta boy içecek, 2 patates ve 2 coleslawdan oluşan zengin içeriğiyle, 38 Türk Lirası’ndan satışa sunulacak.

“Müşterilerimizi dinledik, keyfi ikiye katladık”
KFC’nin müşterilerini dinleyen bir marka olduğuna dikkat çeken KFC Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Şener, menü ve ürün çeşitliliğini müşteri görüş ve talepleri doğrultusunda sürekli olarak geliştirdiklerini belirtti. Şener, “Tüketici araştırmalarına göre Türk gençleri yemek yerken mutlu anlarını sevdikleriyle paylaşmayı tercih ediyor. Biz de onların keyfini ikiye katlamak istedik ve KFC’nin en çok tercih edilen ürünü Xtreme Kutusu’ndan 2 kişilik Xtreme Kova’yı oluşturduk. KFC olarak parmak ısırtan lezzetlerimizle misafirlerimizi mutlu edecek yepyeni yeni tatlar ve kampanyalar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT