Kilimanjaro Yeni Menüsüyle Lezzetli Bir Deneyime Davet Ediyor

Kilimanjaro Yeni Menüsüyle Lezzetli Bir Deneyime Davet Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kilimanjaro Yeni Menüsüyle Lezzetli Bir Deneyime Davet Ediyor

Kendine has atmosferi, sıcak ve modern ortamı ile özgün lezzetler sunan Kilimanjaro, günün her saatinde misafirlerine özel bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 13, 2019

Malzemeyi odağında tutan mutfağı, özgün ve sade lezzetleriyle bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiren Kilimanjaro, mevsimsel olarak değişen menüsüne eklediği yepyeni lezzetlerle yaza taze bir başlangıç yapıyor. Menünün yeni lezzetleri hem damağa hem de göze hitap ediyor.

Kilimanjaro’nun yenilenen yaz menüsünde öne çıkanlar arasında Yedikule marul, bebek sebzeler ve tulum peyniri ile hazırlanan kinoa ve avokado salatası ve organik pazardan seçilen yerel ürünlerle hazırlanan organik pazar tabağı yer alıyor. Halhali zeytin, ceviz ve taze kişnişle hazırlanan isli bebek enginar, enginara farklı bir yorum getiriyor. Taze bakla, parmesan, dereotu ve nar taneleri ile hazırlanan ızgara bakla’nın yanı sıra ev yapımı salatalık turşu ve taze salatalık ile sunulan deniz alabalığı pastırması ise mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Kilimanjaro mutfağının yorumu ile hazırlanan ara sıcaklarda ise tuzlu süzme yoğurtla servis edilen çıtır kabak ve ince tel patatese sarılı kızarmış karides iddialı lezzetleri ile ön plana çıkıyor. Çıtır sardalya, mücver, kalamar carbonara ve midye dolması ise yaz aylarında menüde yer alacak diğer lezzetlerden.

Tatlı menüsüyle de iddialı olan Kilimanjaro, Antep fıstığı ve manda lor dolgulu baklava hamuru ile hazırladığı Sfogliatella’yı tahinli sos ve dondurma ile lezzetlendiriyor. Menüde dikkat çeken diğer tatlılar ise; çörek otlu crumle ve karamelize çağla ile hazırlanan çağlalı puding ve orman meyveli sos ile sunulan yanık cheesecake.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT