Kışa Özel Yenilen Spesiyal Menü

Kışa Özel Yenilen Spesiyal Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kışa Özel Yenilen Spesiyal Menü

Doğal lezzetlerin adresi Le Pain Quotidien’in merakla beklenen kışa özel spesiyal menüsü hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 14, 2019

Taptaze, doğal lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Le Pain Quotidien, yenilenen spesiyal menüsüyle hem iştah kabartan hem de sağlıklı seçenekler sunuyor.

Brokoli, kabak, havuç, çeri domates, roka, Siyez bulguru ve narenciye sos ile ‘Bol Bol Sebze Salata’ ve peynirli baget kruton ile içinizi ısıtacak Soğan Çorbası, hafif ama doyurucu bir öğün olarak hem öğle hem de akşam yemeklerinde tercih edilebilir. Ayrıca tartine’in yaratıcısı olan Le Pain Quotidien, mevsimin en lezzetli sebzeleri ile hazırladığı Izgara Sebze Tartine’i humus ve Akdeniz yeşilliği ile servis ediyor.

Deniz ürünleri sevenlere Kajun Baharatlı Karidesli Kabak Kalye ile sağlıklı ve lezzetli bir ana yemek seçeneği sunarken Free Range Tavuk ve Sebze Ragu da Le Pain Quotidien mutfağında Siyez bulguru ile buluşarak menünün en sevilen yemeklerinden biri olmaya aday oluyor.

Le Pain Quotidien kış menüsü hafif bir tatlı olan Comfort Bowl ile tamamlanıyor. Organik yoğurt, granola, meyve ve balla hazırlanan tatlının sürprizi ise Speculoos. Tüm bu lezzetlere eşlik edecek içecek ise Organik Nar Suyu Spritzer. Nar suyu ile kış mikroplarına karşı bağışıklığımızı güçlendiriyoruz.

Daha sağlıklı, az kalorili ve gününüze farklılık katacak bir öğün için bu sonbaharda Le Pain Quotidien şubelerine bekleniyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT