Kışı Huzurla Karşılayın

Kışı Huzurla Karşılayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kışı Huzurla Karşılayın

Yoğun ve stresli şehir hayatına, kış ayının başlangıcında keyifli bir mola vermenize olanak sunan otel; müşterilerini bir numaralı hizmet kalitesiyle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2015

Huzur dolu atmosferi ve benzersiz doğası ile NG Sapanca Wellness & Convention, kış aylarına kendinizi yenileyerek girmeniz için sizi eşsiz bir deneyime davet ediyor. Yoğun ve stresli şehir hayatına, kış ayının başlangıcında keyifli bir mola vermenize olanak sunan otel; müşterilerini bir numaralı hizmet kalitesiyle buluşturuyor.

Kışa özel menüsüyle dikkat çeken NG Sapanca, kış aylarının vazgeçilmezi bitki çaylarıyla şifa bulmanızı sağlıyor. Kış mevsiminin geleneksel lezzeti kestane, NG Sapanca executive şefinin muhteşem yorumuyla “Kestaneli Mont Blanc” ve “Çikolata Dekorlu Kestaneli Vermicelli” tatlısıyla konuklarına sunuluyor. Ayva tatlısı ise yemek keyfini taçlandırıyor.

Dünyanın en prestijli lüks segment otellerinin değerlendirildiği The World Luxury Awards " En Lüks Spa 2015" ödülünün sahibi olan NG Sapanca, spasıyla da size benzersiz bir deneyim yaşatarak ruhunuzu ve bedeninizi tüm stres ve yorgunluğundan arındırıyor, yenilenmenizi sağlıyor.

Ormanla iç içe olan konumu ve masal diyarını andıran atmosferiyle, kaybolmanızı sağlayan NG Sapanca, İstanbul'a yakın lokasyonuyla şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi…

facebook.com/ngsapanca
instagram.com/ngsapanca
twitter.com/ngsapanca

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT