Kışın Lezzetli Olta Balıkları Tapasuma’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kışın Lezzetli Olta Balıkları Tapasuma’da

İstanbul - Anadolu Yakası’nın en gözde mekanlarından TAPASUMA, balık mevsiminin açılmasıyla birlikte menüsüne Tarhanalı Lagos balığını da ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 8, 2013

İstanbul - Anadolu Yakası’nın en gözde mekanlarından TAPASUMA, balık mevsiminin açılmasıyla birlikte menüsüne Tarhanalı Lagos balığını da ekledi. Taze baharatlar ve tarhana ile pişirilen Lagos; kabak püresi, ıspanak sote ve mantarlı Sumahan böreği eşliğinde servis ediliyor. Olta balığı sezonunun açıldığı bugünlerde, deniz kıyısında yer alan TAPASUMA’da günlük taze balıklardan hazırlanan lezzetli yemekler, damağınızda unutulmaz izler bırakacak.

Sumahan on the Water Hotel bünyesinde yer alan TAPASUMA’nın menüsü; Şef Gökay Çakıroğlu'na emanet... Hem göze hem de damak tadınıza hitap eden Türk ve dünya mutfağına ait bu yemekler eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde sizlere sunuluyor. Üstelik boğazın karşı yakasından Çengelköy’e ulaşmak isteyenlerse restoranın özel teknesi “Sumahan 1” i kullanabiliyorlar. Kış mevsiminin en gözde lezzeti olmaya aday Tarhanalı Lagos’u denemeniz için tek yapmanız gereken, özellikleri akşamları çok yoğun olan mekana rezervasyon yaptırmak...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT