Kitchenette’de Makarna Günü Birlikte Daha Güzel

Kitchenette’de Makarna Günü Birlikte Daha Güzel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kitchenette’de Makarna Günü Birlikte Daha Güzel

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün her saatine uygun lezzetli alternatifler sunan Kitchenette, 25 Ekim Dünya Makarna Günü’nü kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 22, 2018

“Birlikte Daha Güzel” sloganı ile misafirlerine mevsimsel ve taze lezzetler sunan Kitchenette, 25 Ekim Dünya Makarna Günü’nü özel hazırladığı eşsiz makarnasıyla kutluyor. 22-27 Ekim tarihleri arasında misafirlerin beğenisine sunulacak olan enfes İtalyan makarnasının yanı sıra, ZUBİZU kullanıcıları 25 Ekim’de Kitchenette menüsünde yer alan tüm makarnaları %30 indirim ayrıcalığı ile tatma şansı yakalıyor.

Makarna severlere lezzetli bir menü sunan Kitchenette, Dünya Makarna Günü’ne özel hazırladığı Taze Orman Mantarlı Tortellini ile bir kez daha mutfağının farkını ortaya koyuyor. Zengin menüde yer alan Tavuklu Fettucini, Spaghetti Bolonez ve Deniz Mahsüllü Linguine gibi makarna seçenekleri ise 25 Ekim tarihinde ZUBİZU ile %30 indirimli olarak misafirlerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT