Kitchenette’den Ezber Bozan Yepyeni Lezzetler

Kitchenette’den Ezber Bozan Yepyeni Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kitchenette’den Ezber Bozan Yepyeni Lezzetler

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün her saatine uygun lezzetli alternatifler sunan Kitchenette, sonbahar menüsüne eklediği sürpriz tatları ile şaşırtmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 4, 2017

“Birlikte Daha Lezzetli” sloganı ile misafirlerine daima taze ve mevsimine göre yemekler sunan Kitchenette’in yenilenen menüsünde “Mexican Burger” ve “Döner Burger” dikkat çekiyor. Özel hamburger köftesi, cheddar peyniri, taco cips, sarı biber ve jalapeno ile hazırlanan “Mexican Burger”, bu kış burger severler tarafından çok konuşulacak. Kitchenette mutfağının yaratıcılığını ortaya koyan “Döner Burger” ise burger ve döner lezzetini bir arada sunuyor. Fırın patates ile servis edilen, tortilla ve ballı BBQ sos ile sunulan marine “Dana Şaşlık” ise protein ağırlıklı beslenmeyi tercih edenlerin favorisi olmaya aday.

Başlangıçlara yeni eklenen otlu “Falafel”, şef Hazer Amani’nin yorumu ile tortilla ekmeği, tahin sos, kırmızı soğan turşusu, nohutlu domates ve biber salatası ile sunuluyor.

Güne başlarken hafif, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi tercih eden misafirleri de yepyeni lezzetler bekliyor. “Beyaz Peynirli ve Avokadolu Beyaz Omlet” ve “Acılı Menemen” kahvaltıda yumurta olmazsa olmaz diyenler için ideal. Füme antrikot, otlu labne peyniri, mozzarella peyniri ve çırpılmış yumurtadan oluşan “Füme Antrikotlu ve Mozzarellalı Bazlama”da, Kitchenette Executive Şefi Hazer Amani’nin yarattığı yeni bir lezzet olarak menüde yerini alıyor.

“Çikolatalı ve Muzlu Milföy” ve Kitchenette ’in meşhur havuçlu kekinin yeniden yorumlanması ile ortaya çıkan “Havuçlu Kekli Cheesecake” tatlı severlerin kaçırmaması gereken lezzetlerden.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT