Kitchenette’in Yeni Şubesi Etiler’de Açıldı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kitchenette’in Yeni Şubesi Etiler’de Açıldı

Türkiye sınırlarını aşıp dünyaya açılan Kitchenette, yurtiçinde ve yurtdışında art arda açtığı şubelerine 19. şubesi olan Etiler Kitchenette’i de ekledi. Etiler Kitchenette farklı mimarisi ve geniş dış mekanıyla dikkat çekiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 10, 2012

10.01.2012

Türkiye sınırlarını aşıp dünyaya açılan Kitchenette, yurtiçinde ve yurtdışında art arda açtığı şubelerine 19. şubesi olan Etiler Kitchenette’i de ekledi. Etiler Kitchenette farklı mimarisi ve geniş dış mekanıyla dikkat çekiyor.

Hayatımıza “yeni kapılar” açarak “yeni konseptler” ve “yeni yaşam alanları” sunan İstanbul Doors Group’un ünü Türkiye sınırlarını aşan markası Kitchenette, Türkiye’de ve dünyanın değişik merkezlerindeki konuklarını lezzetli yemekleri ve benzersiz ambiansı ile biraraya getirmeye devam ediyor. Bakü’nün ardından Kitchenette Moskova şubesi de geçtiğimiz yaz hizmete giren Kitchenette yurtdışındaki hızlı büyümesini yurtiçinde de sürdürüyor. Eylül 2005’te Addresistanbul’da açılan Kitchenette, kısa sürede hızla büyüyerek İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bakü ve Moskova’da hizmet veren toplam 20 şubeye ulaştı. Kitchenette’in Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki yeni şubesiyle eş zamanlı olarak hizmet vermeye başlayan 19’uncu şubesi ise geçtiğimiz günlerde, Etiler Nispetiye Caddesi’nde keyif ve lezzet tutkunlarıyla buluştu.

Bulunduğu tüm lokasyonlarda değişmez bir buluşma noktası haline gelen Kitchenette’in Etiler şubesi, toplam 220 kişi kapasitesine sahip. 2 katlı bir binada hizmet veren, hem iç hem de dış mimarisi ile tüm şubelerden ayrılan Etiler şubesi, Kitchenette’in temel, değişmeyen tarzı korunarak kendine has bir biçimde tasarlandı. Geniş açık alanı ile açık havada olmaktan kışın da keyif alanlar için ideal bir mekan olan Etiler Kitchnette, aydınlık alanları ve açık tonlardaki tasarımı ile size diğer Kitchenette şubelerinde olduğu gibi evinizde hissettirecek sıcak bir ortam sunuyor.

Tüm şubelerinde zengin menüsü ile farklı damak zevklerine hitap eden Kitchenette’in kendi fırınından çıkan taze ekmek çeşitleri, lezzetli pastaları ve Paris klasiği olan macaron’ları mekanda tadılabileceği gibi, dileyenlerin take-away olarak alması da mümkün. Herkesin dilediği lezzeti bulabileceği zenginlikte olan menüde; başlangıç, sandviç, salata, makarna, et, balık-deniz ürünleri ve kendi pastanesinde üretilen nefis ekmekleri yanı sıra yerli ve yabancı kahveler ile alkollü ve alkolsüz içecekler de yer alıyor.

www.kitchenette.com.tr
www.istanbuldoors.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT