Kiva Bomonti’den Kasım Ayına Özel İki İmza Yemek

Kiva Bomonti’den Kasım Ayına Özel İki İmza Yemek

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kiva Bomonti’den Kasım Ayına Özel İki İmza Yemek

Her mevsimin şifasını ve zenginliğini menüsüne yansıtan Kiva, kasım ayında iki yeni lezzeti daha misafirleriyle buluşturuyor. Anadolu’nun sır lezzetlerinden kuzu etli şevketibostan ve kestane aşı, ay sonuna kadar Kiva Bomonti’de lezzet meraklılarını bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 9, 2016

Anadolu’nun sevilen yemeklerini yöresel farklılıkları gözeterek hazırlayan Kiva Bomonti’nin ay boyunca konuklarına sunacağı kuzu etli şevketibostan, Anadolu’nun en zengin mutfaklarından Ege Bölgesi’nin pişirme usullerine göre hazırlanıyor. Bölgenin bin yıllık lezzeti şevketibostan bitkisinin kökleriyle ve kuzu etiyle pişirilen yemek, kırmızı et ile sebze birlikteliğinin kadim tatları arasında yer alıyor.

Uzun yıllardır Kiva’nın mutfağını yöneten ve yöre yemeklerini yerinde öğrenen Şef Deniz Şahin’in özel reçetesiyle yapılan kestane aşı ise, serin sonbahar günlerinin yıldız tatlarından kestane ile hazırlanıyor. Ekim ve Kasım aylarında en lezzetli dönemine erişen kestane ile kuzu etini bir araya getiren lezzet hazinesi, içerisinde yer alan tereyağı, arpacık soğanı ve zerdeçal ile iştah kabartıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT