Kokteylde Yeni Hip: Nabu Karaköy

Kokteylde Yeni Hip: Nabu Karaköy

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kokteylde Yeni Hip: Nabu Karaköy

Nabu Italian Gastropub restoranı, eğlenceli partileri, Güntaç Özdemir’in sahne aldığı canlı performans geceleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 21, 2018

Karaköy Murakıp Sokak'ın köşesinde yer alan, isminin özü Babillerde “Yazı ve Bilgelik Tanrısı”ndan gelen Nabu Karaköy, 30 odalı butik oteli, şef Matteo Bertuletti’nin önderliğinde leziz tatlar sunan Nabu Italian Gastropub restoranı, eğlenceli partileri, Güntaç Özdemir’in sahne aldığı canlı performans geceleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

Özgün karakteri, fark yaratan konsepti ile şehrin cazibeli İtalyanı Nabu Karaköy, İstanbul’un nabzını tutan partileri kadar Karaköy’ün ruhundan ilham alan enfes kokteylleriyle de ilgi çekiyor!

Nabu Karaköy barmen Bahadır Yeşilçimen önderliğinde hazırladığı enfes kokteylleri ile şimdi de akşamüstü keyifli bir mola vermeye, şehrin stresinden ve trafiğinden uzaklaşarak rahat bir nefes almaya, iş çıkışı arkadaşlarınızla sohbeti bol anlar yaşamaya, dostlarınızla ömürlük hatırlara imza atmaya, sevdiklerinizle beraber eğlenceli saatler geçirmeye ve kendinizi şımartmaya davet ediyor. Bahadır Yeşilçimen, Big Boss, Altın Koza, Karaköy ve Nabu Special kokteyllerinde Karaköy’ün ruhunu Nabu Karaköy’ün özgün karakteriyle buluşturuyor.

Nabu Karaköy’ün eğlenceli ve fark yaratan karakteri, her yudumunda insanı tazeleyen ve enerji veren, votka, Safari, Archers, ananas, çilek püresi karışımı ile Nabu Special kokteyline yansıyor. Daha ilk yudumda, kırmızı halıdaymış hissi veren, isminin hakkını verecek şekilde sahnede ödül alan sanatçıların heyecanını yaşatan Altın Koza kokteylinde, şampanya, Safari, Passion Fruit notaları ahenkli bir şekilde harmanlanıyor. Viskiden vazgeçemeyenlerin favorisi, büyük adamların içkisi, adıyla tadının ihtişamı bir olan Big Boss, viski, limon ve zencefil gazozuyla çarpıcı bir lezzet sunuyor. Nabu Karaköy’ün var olduğu semtin ruhuna ithafen yarattığı, Karaköy kokteyli, rengiyle Karaköy’ün büyüleyici denizini resmederken, taze biberiyeleri ile yosun tutmuş sahillerini hissettiriyor; cinle harmanlanan tadında ise bölgenin kozmopolit, sürükleyici ve heyecan veren karakterini yaşatıyor.

Cuma geceleri Güntaç Özdemir’in canlı performansıyla renklenen, eğlenceli partileri ile şehrin ritmine yön veren, lezzetleriyle damaklarda enfes izler bırakan, zengin şarap ve viski mahzeni ile fark yaratan, Nabu Karaköy, kokteyl dünyasına yeni lezzetler katan Big Boss, Nabu Special, Altın Koza ve Karaköy ile yepyeni keşifler yaşamaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT