Kokteylin Yeni Adresi: 5 Cocktails&More

Kokteylin Yeni Adresi: 5 Cocktails&More

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kokteylin Yeni Adresi: 5 Cocktails&More

Her gün, akşamüzeri 5’te kapılarını açan 5 Cocktails&More; kaliteli müzikleri, samimi ortamı ve kendine has kokteylleriyle misafirlerini bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 31, 2016

Artık İstanbul’un yepyeni ve iddialı bir kokteyl barı var: 5 Cocktails&More! Gece hayatının, enerjisi hiç tükenmeyen semti Beyoğlu Asmalımescit’te açılan 5 Cocktails&More, profesyonel mixologist’lerin elinden çıkan 30 farklı imza kokteyliyle en iyi olma iddiasını ortaya koyuyor. Her gün, akşamüzeri 5’te kapılarını açan 5 Cocktails&More; kaliteli müzikleri, samimi ortamı ve kendine has kokteylleriyle misafirlerini bekliyor.

Beyoğlu Asmalımescit, yepyeni bir mekana ev sahipliği yapıyor: 5 Cocktails&More! İstanbul’un en iyi kokteyl barı olma hedefiyle yola çıkan 5 Cocktails&More, iş çıkışı, yemek öncesi ya da sonrasında bir şeyler içip dostlarınızla sohbet edebileceğiniz ve ev partisi tadında eğlenebileceğiniz, keyifli bir mekan…

Köşe Yazarı, DJ ve Trendsetter Oben Budak, Berti Palambo’nun da aralarında olduğu Tektekci’nin kurucuları, Moda Editörü ve Stil Danışmanı Alexander Kokoskeriya ve Türkiye’yi kokteyl kültürüyle tanıştıran isimlerden Cengiz Bazarbaşı‘nın deneyim ve uzmanlığıyla, yaklaşık bir yıllık çalışmanın sonucunda yaratılan 5 Cocktails&More, İstanbul gece hayatının önemli duraklarından biri olacak.

5 Cocktails&More mixologist’leri Şener Baytar, Serhat İleri ve Özlem Mut’un hazırladığı, 30 kendine has imza kokteyliyle farkını ortaya koyan mekanın menüsünde, klasik kokteyllerin orijinal ve yeniden yorumlanmış “new era” versiyonları da yer alıyor. Ayrıca menü seçeneklerinin dışında, misafirlerin kişisel damak tatlarına uygun olarak, mixologistlerimiz tarafından, kişiye özel “Haute Couture” kokteyller de hazırlanıyor. Her kokteyl, kendine has ve şık bir sunumla servis ediliyor.

5 Cocktails&More’da kokteyllerin lezzeti kadar içerdiği ürünlere de büyük özen gösteriliyor. Kokteyllerinde asla endüstriyel, hazır şurup kullanmayan 5 Cocktails&More’un kendi üretimi doğal şuruplarla hazırlanan kokteylleri, mevsime uygun meyveler ve dalından koparılmış bitkiler içeriyor. Kokteyllerde kullanılan taze malzemelerin bir kısmı, barın hemen arkasına kurulan mini bahçede üretiliyor.

Her gün akşamüstü 5’te açılan 5 Cocktails&More’da eğlence hafta sonları geç saatlere kadar devam ediyor. Swing hop ve jazzy house melodileriyle gece, ilerleyen saatlerde eski disko klasiklerinden geçerek nu disco’ya ulaşıyor.

Telefon: 555 889 69 55
Adres: Asmalımescit Mah. Müeyyet Sk. No: 5 Beyoğlu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT