Komşufırın Full’e Komşu Geldi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Komşufırın Full’e Komşu Geldi

Komşufırın tüm doğallığı ve sıcaklığıyla Full’ün Libadiye ve Ataköy Çobançeşme istasyonlarında açıldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 7, 2012

07.03.2012

Komşufırın tüm doğallığı ve sıcaklığıyla Full’ün Libadiye ve Ataköy Çobançeşme istasyonlarında açıldı.

Komşu sıcaklığını ve ekmek uzmanlığını, sunduğu lezzetli ürünler ile birleştiren Komşufırın; akaryakıt sektörünün yeni markası Full’ün istasyonlarında yeni fırınlar açıyor. 70 noktada hizmet veren Komşufırın, artık Libadiye ve Ataköy Çobançeşme istasyonlarında da özel lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

Komşufırın, açılışa özel bir hafta boyunca, ürünlerinden alan herkese muffin hediye edecek. Libadiye ve Ataköy Çobançeşme’deki Full istasyonlarında Komşufırın’ın taptaze, iştah açan menüsüyle lezzetler fullenecek.

Komşufırın

Komşufırın, Doruk Group Holding şirketlerinin 30 yıldan bu yana un ve unlu mamuller sektörüne verdiği emeğin, gösterdiği özenin tüketiciyle buluştuğu son nokta olarak hizmet veriyor. “Zincir fırın” kavramının Türkiye’deki ilk ve tek örneği Komşufırın; bugün 70 fırında, her ay yaklaşık bir milyon misafirine taze ve sıcak ürünleri aynı standartta sunuyor.

Full

2010 yılından bu yana akaryakıt sektörüne farklı bir hareket getiren, tüketicileri hesaplı akaryakıt ve kaliteli hizmet ile tanıştıran Full, Ar Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteriyor. Full; 29’u İstanbul’da olmak üzere Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kocaeli, Eskişehir ve Bodrum’da toplam 46 istasyonunda kalitesini ve ayrıcalığını müşterileriyle buluşturuyor.

www.komsufirin.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT