Komşufırın’ın Yeni Ürünleri Fırınlardaki Yerini Alıyor

Komşufırın’ın Yeni Ürünleri Fırınlardaki Yerini Alıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Komşufırın’ın Yeni Ürünleri Fırınlardaki Yerini Alıyor

Mahalle fırıncılığının sıcaklığını yenilikçi lezzet yorumlarıyla birleştiren ve kuruluşunun 10. yılını kutlayan Komşufırın, yeni kekleriyle misafirlerini yine şaşırtacak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 22, 2016

KOMŞUFIRIN’DAN EV YAPIMI KEKLERE YENİ YORUMLAR: KURUYEMİŞLİ KEK VE TAHILLI KEK

Doruk Group Holding’in fırıncılık markası Komşufırın, misafirlerini özgün lezzet reçeteleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ev yapımı keklere farklı yorumlar katan Komşufırın’ın yeni baton kekleri Kuruyemişli Kek ve Tahıllı Kek, zengin içerikleriyle çay saatlerinin vazgeçilmezleri olacak.

Mahalle fırıncılığının sıcaklığını yenilikçi lezzet yorumlarıyla birleştiren ve kuruluşunun 10. yılını kutlayan Komşufırın, yeni kekleriyle misafirlerini yine şaşırtacak.

Ceviz, fındık, fıstık, badem ve çikolata parçaları
Komşufırın’ın çerez ve çay saatlerini birleştirecek olan yeni ürünü Kuruyemişli Kek’in içeriğinde ceviz, fındık, fıstık, badem ve çikolata parçaları gibi hem besleyici hem de sağlıklı malzemeler bulunuyor.

Meyveli ve tahıllı kekleri tercih edenler için yeni alternatif
Meyveli ve tahıllı keklerden hoşlanan Komşufırın misafirleri içinse Tahıllı Kek yepyeni bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Tarçın, zencefil, elma, üzüm, fındık, yulaf ezmesi, İzmir üzümü, ay çekirdek içi ve kabak çekirdeği içi gibi malzemelerin olduğu Tahıllı Kek de günün her saati tüketilebilecek ürünler arasında yer alıyor.

Yeni nesil fırıncılığın simgesi Komşufırın, uzmanlık alanı ve var olmamı sebebi ekmeklerin yanı sıra misafirlerini kek, atıştırmalık ve içecek gibi yeni ürünlerle şaşırtmaya ve müşterilerinin hayatına yenilik katmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT